Incident neobișnuit la bordul unui avion: Cum a reușit un bărbat să se urce in avion fără bilet

Incident neobișnuit la bordul unui avion: Cum a reușit un bărbat să se urce in avion fără bilet

Un incident neașteptat a avut loc duminică în Salt Lake City, Texas, când un bărbat a fost prins călătorind la bordul unui avion Delta Air Lines fără a deține un bilet valid. Potrivit rapoartelor Gizmodo, bărbatul a recurs la o metodă ingenioasă pentru a păcăli sistemul de securitate.

Wicliff Yves Fleurizard, de 26 de ani, a reușit să captureze discret cartea de îmbarcare a unui pasager și să folosească imaginea de înaltă calitate pentru a trece de controlul de îmbarcare. Revizuirea înregistrărilor de securitate a dezvăluit că Fleurizard a încercat să fotografieze cartele de îmbarcare deschise pe telefoanele altor pasageri.

Eforturile sale au culminat cu obținerea unei fotografii clare a cărții de îmbarcare a unei minore, ceea ce i-a permis accesul la bord.

Suspiciunile personalului de la sol au fost stârnite când sistemul a indicat că fata, care încerca să se îmbarce după Fleurizard, era deja la bord. În plus, comportamentul confuz al bărbatului în timpul îmbarcării, inclusiv încercările de a accesa compartimentul cu echipament de urgență, a alertat echipajul.

Situația a escaladat când Fleurizard a fost îndrumat spre toaleta avionului, unde a rămas pentru o perioadă neobișnuit de lungă fără a închide ușa. După finalizarea îmbarcării, bărbatul s-a mutat între toaletele din față și spate ale avionului, ceea ce a confirmat că nu avea un loc asignat, inclusiv scaunul 21F pe care pretindea că îl deține.

Odată arestat, Fleurizard a admis eroarea și a exprimat dorința de a ajunge acasă. Se așteaptă ca el să fie judecat în curând, iar acest caz ridică semne de întrebare serioase privind eficacitatea măsurilor de securitate din aeroporturi.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De ce plătește Red Bull milioane de euro în dividende unui crescător de rațe thailandez?

YouTube își pedepsește utilizatorii care nu vor să vadă reclame: Ce pierzi dacă folosești adblock

Dezastru natural care bate ;la ușă: Ce se va întâmpla în următoarele zile?

Nissan Skyline-ul lui Paul Walker a fost vândut pentru o sumă de bani nesimțită

Știrile zilei – 14 aprilie 2023

Cum să trăiești ca un rege în mall fără să plătești chirie? Caz Real!

Canalele din Veneția. O priveliște înfricoșătoare – video

Cum să-ți pierzi permisul pe viață dacă ești băut sau drogat la volan.

Un petrolier norvegian, lovit de o rachetă în Yemen: ce se întâmplă în Marea Roșie și cum afectează Canalul Suez

SUA vrea să ia de la Binance peste 4 miliarde de dolari

 OpenAI, în pragul colapsului: peste 500 de angajați vor să plece din companie

TikTok, gata de luptă pentru alegerile europarlamentare: ce face aplicația pentru a informa cetățenii