honor play 50 plus e oficial

Honor Play 50 Plus este oficial

Succesorul lui Honor Play 40 Plus, care a debutat în octombrie anul trecut, Play 50 Plus a sosit aproape exact un an mai târziu. Noul venit din gama medie vine cu un procesor MediaTek Dimensity, un ecran mare de 90 Hz, o cameră foto principală de 50 de megapixeli și o baterie considerabilă.

Oferta Emag

Honor Play 50 Plus vine cu un ecran IPS LCD de 6,8 inci cu rezoluție Full HD+ și suportă o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Centrat sub rama superioară, în interiorul unui decupaj, găsim camera frontală cu o rezoluție de 8 megapixeli.

Ecranul este susținut de un chipset MediaTek Dimensity 6020, cu 256 GB de stocare fixă și 8 sau 12 GB de memorie RAM, în funcție de configurație. O parte din spațiul de stocare internă este ocupată de sistemul MagicOS 7.2 dezvoltat in-house, bazat pe Android 13.

Pe spatele lui Honor Play 50 Plus se află o unitate principală de imagine de 50 de megapixeli, completată de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Ceea ce este de necontestat, însă, este faptul că configurația camerei în sine este destul de impresionantă, cu cele două cercuri gigantice.

Honor Play 50 Plus camera

Componentele hardware ale smartphone-ului sunt alimentate de o baterie de 6000 mAh, pachetul de baterii putând fi încărcat cu 35 de wați. Alte specificații demne de remarcat includ un scanner de amprente montat pe rama laterală, o pereche de difuzoare stereo, suport Hi-Res Audio prin cablu și wireless, ieșire pentru căști, conector USB-C și un modem 5G ca parte a chipsetului utilizat.

Honor Play 50 Plus baterie

Honor Play 50 Plus va fi disponibil în patru culori, mai întâi în China, unde va avea un preț de 920 RON în monedă locală pentru ediția de 12/256 GB. Smartphone-ul este acum disponibil pentru precomandă prin intermediul site-ului chinezesc al Honor. Nu se știe încă cât va costa versiunea de 8/256 GB sau dacă vor exista vânzări internaționale.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sonos pregătește un soundbar de ultimă generație și un dispozitiv de streaming video

Noul buton lateral pentru iPhone 15 Pro a fost dezvăluit

CUM A DAT PESTE CAP UN SUCEVEAN CARE A CREZUT CĂ A FĂCUT AFACEREA VIEȚII PE TIKTOK. CE A PRIMIT ÎN LOC DE CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE