Macron adopta o pozitie dura impotriva Israelului in legatura cu bombardamentele din Gaza

Macron adoptă o poziție dură împotriva Israelului în legătură cu bombardamentele din Gaza

Israelul trebuie să înceteze bombardarea civililor din Gaza, a declarat președintele francez Emmanuel Macron într-un interviu pentru BBC. El a zis că e scandalizat de atacurile aeriene israeliene în Fâșia Gaza, care nu fac decât să ucidă civili nevinovați. Macron a zis că nu există nicio scuză pentru așa ceva. El a zis că în atacurile cu bombă mor copii, femei și bătrâni, care nu au nicio vină. Președintele francez a zis că Israelul trebuie să oprească imediat aceste atacuri.

Macron a zis că toți cei care au fost la forumul ăla de pace au fost de acord că singura soluție e să se facă pace și să se înceteze focul. Scopul e să se protejeze civilii care nu au treabă cu teroriștii. Macron a zis că speră că și alte țări occidentale, ca SUA și Marea Britanie, să se alăture apelului lui pentru încetarea focului, conform interviului.

Președintele francez a condamnat atacul din 7 octombrie asupra Israelului de către organizația teroristă islamistă Hamas, dar a declarat că acesta nu dă dreptul Israelului să continue să bombardeze civilii din Gaza.

Macron și-a exprimat solidaritatea cu Israelul pentru pierderile suferite în urma atacului terorist, dar a respins în mod clar violența împotriva civililor.

În privința războiului din Ucraina, președintele l-a făcut praf pe Putin, spunând că e un “colonialist și imperialist”, care vrea să creeze o “nouă putere imperială” în Europa, care să amenințe alte foste republici sovietice, ca Georgia și Kazahstan. În același timp, Macron a zis că e important să se vorbească cu Rusia pentru a găsi o soluție pașnică la acest conflict.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

După mulți ani de întârzieri, primele SUV-uri Tesla Cybertruck vor începe să fie livrate pe 30 noiembrie

YouTube zice pa la revedere la blocarea reclamelor

Un Revelion ca-n povești, cum doar la Romania TV se poate! Norica Nicolai, Pavel Abraham și George Simion dau startul distracției!

Kush, drogul care ucide și zombifică în Africa de Vest

Facebook și Messenger devin mai sigure cu Meta

Black Friday la eMAG: peste 2,8 milioane de oferte la preţuri de năuc.

eMAG îţi aduce Toys Shop, un univers de jucării pentru toate vârstele şi gusturile

OpenAI pare să aibă în vedere dezvoltarea propriilor cipuri

 ROMÂNUL CARE A ÎNCERCAT SĂ FACĂ DRIFTURI CU BMW-UL PE PLAJA DIN BELGIA A RĂMAS FĂRĂ MAȘINĂ, DAR NU ȘI FĂRĂ SCUZE: „AM CREZUT CĂ E PARCARE”

Iadul îl așteaptă: Informaticianul care a avut o scurgere de informații va fi îngropat de viu

Extinderea granițelor NATO spre Rusia prin aderarea Finlandei la alianță

Sam Bankman-Fried Escrocul cu criptomonede FTX care a furat 10 miliarde de dolari a fost condamnat.