Zborurile de pe Aeroportul Luton din Londra sunt anulate din cauza unui incendiu

Zborurile de pe Aeroportul Luton din Londra sunt anulate din cauza unui incendiu.

Un foc puternic a distrus o parte dintr-o parcare cu mai multe etaje de pe aeroportul londonez Luton, determinând suspendarea tuturor zborurilor până miercuri la ora 12.00, ora locală. Conducerea aeroportului a declarat că siguranța pasagerilor și a angajaților este prioritatea sa supremă și că lucrează la remedierea defectului provocat de incendiu. Luton este un aeroport folosit în principal de companii aeriene low-cost, printre care și Wizzair, care operează curse de la Debrecen sau Cluj, destinații preferate de mulți orădeni pentru a ajunge la Londra.

Incendiul a izbucnit marți seara pe etajul superior al parcării Terminalului 2 și s-a extins rapid, afectând jumătate din structura clădirii și implicând numeroase mașini. Serviciul de pompieri din Bedfordshire a intervenit cu 15 autospeciale și a reușit să stingă flăcările după câteva ore. Patru pompieri și un membru al personalului aeroportului au fost transportați la spital după ce au inhalat fum, iar o altă persoană a fost examinată la fața locului.

Sute de persoane au rămas blocate în Luton marți dimineața, fără nicio modalitate de a pleca acasă. Mulți au declarat pentru BBC că mașinile lor se aflau în parcare. Toate hotelurile erau rezervate, iar mulți pasageri susțineau că liniile aeriene i-au abandonat pur și simplu. Unii au reușit să își reprogrameze zborurile sau să își găsească alte mijloace de transport, dar alții au fost nevoiți să își anuleze planurile.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FBI: coronavirusul a fost probabil eliberat dintr-un laborator

Știrile zilei: vești bune în sănătate, ION acuzat de furt

Rusia își mărește arsenalul de rachete nucleare hipersonice. Ce înseamnă asta pentru lume?

Cum să vă bucurați de 1.500 de lei pentru fiecare copil înscris la creșință sau grădiniță

Hamas își recunoaște adevăratele intenții: De ce au atacat de fapt Israelul

O bunică din franța a dat lovitura cu o icoană uitată în bucătărie.[Video]

Red Magic 9 Pro și Pro+: cele mai puternice telefoane de gaming de pe piață.

Orice ar face, nord-coreenii se joacă cu viețile lor

Pe piața criptomonedelor sunt prezente atât un nivel ridicat de scepticism, cât și intenția investitorilor

Scandal în lumea de lux: Clientela unui dealer de iahturi, expusă în urma unui atac cibernetic

Facturile la curent vin cu întârziere. Cine e de vină?

ASUS ROG Phone 8, sosește în curând.