Bărbați cărora escrocii le promit bani dacă reușesc să lase femeile însărcinate.

Bărbați cărora escrocii le promit bani dacă reușesc să lase femeile însărcinate.

Infractorii cibernetici din India au folosit un mod neobișnuit de a-și atrage victimele într-o capcană: le promit bărbaților o mulțime de bani dacă reușesc să lase femeile însărcinate.

Creativitatea umană este nelimitată atunci când vine vorba de a se înșela reciproc. Infractorii cibernetici au postat pe internet un apel în numele All India Pregnant Job Service care era, după cum se spune, prea frumos pentru a fi adevărat.

poza de pw whatsapp

Inspectorul de poliție Kalyan Anand a declarat pentru BBC că sute de victime ale înșelăciunii au fost păcălite să plătească o anumită sumă de bani, promițând să returneze banii cu dobândă dacă fac sex cu persoana dorită și chiar mai mult dacă rămân însărcinate.

„La zece minute după ce am dat click pe video, mi-a sunat telefonul. Un bărbat mi-a cerut 799 de rupii pentru a aplica pentru job”, a declarat una dintre victimele înșelăciunii, un indian în vârstă de 33 de ani, căruia i s-a oferit jumătate de milion de rupii – aproape trei ani de salariu – pentru a face sex cu o femeie și i s-a promis încă 800.000 de rupii dacă rămânea însărcinată în urma întâlnirii.

Sunt un om sărac, am mare nevoie de bani, așa că i-am crezut”, a declarat un tată a doi copii care a fost și el înșelat.

S-a dovedit că banda a fost activă timp de aproape un an înainte ca cineva să se plângă autorităților. Găsirea victimelor s-a dovedit a fi deosebit de dificilă, deoarece multe dintre ele au fost reticente să recunoască faptul că li s-a întâmplat așa ceva, probabil din rușine.

Frauda pare să fie rezultatul unei rețele extinse: poliția indiană a arestat până în prezent opt bărbați, a confiscat nouă telefoane mobile și o imprimantă și caută în continuare alte 18 persoane.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi 14 va fi prezentat pe 26 octombrie, specificațiile scăpate înainte de anunț

Dan Diaconescu a fost retinut pentru ar fi întreţinut relaţii sexuale cu gemene de 15 ani

Parlamentul României a elaborat un proiect de lege privind reforma pensiilor speciale

Zborurile de pe Aeroportul Luton din Londra sunt anulate din cauza unui incendiu.

The New York Times cere despăgubiri de la OpenAI și Microsoft pentru că le-au folosit articolele pentru a antrena chatboturile.

Fermierii protestează în toată țar față de politica UE privind produsele agricole ucrainene

Părinții sunt devastați, un băiat de 6 ani a murit subit

TikTok, în belea cu UE pentru că nu îi protejează pe copii

Viol virtual în Metaverse: o fată de 16 ani, atacată sexual de mai mulți bărbați.

Situație excepțională: Casa Albă a fost evacuată, în clădire a fost descoperit ceva incredibil

China a realizat imposibilul

Review ADATA Legend 960 Max 2TB: un SSD rapid, rece și compatibil cu PS5