Micuța Mecena a YouTube-ului - Cum a reacționat o mamă influencer când puștoaica ei a spart porcul digital

Micuța Mecena a YouTube-ului – Cum a reacționat o mamă influencer când puștoaica ei a spart porcul digital

Să zicem că ești un influencer pe meleagurile virtuale, iar banii curg în cont mai ceva ca Dunărea în mare. Donațiile? Păi, alea sunt pâinea noastră cea de toate zilele, frățică! Și nu, nu e nevoie să-ți dai adresa de acasă sau CNP-ul ca să primești o ploaie de like-uri cu bani.

Dar hai să-ți spun o poveste cu tâlc, direct din culisele YouTube-ului. O mamă influencer, cu un picior în TikTok și altul în parenting, a avut parte de o surpriză de proporții când a descoperit că odrasla ei de zece ani a făcut ploaie de bani pe SuperChat. Da, ai citit bine, micuța a aruncat cu 1 200 de dolari (hai să rotunjim la 5500 de lei) într-un youtuber cu un număr de abonați cât populația unui oraș mic.

Și cum crezi că a reacționat mama? A pus mâna pe telefon, a sunat la bancă și, ca prin minune, a recuperat banii. Dar nu s-a oprit aici. A zis că e momentul de învățătură și a încărcat pe TikTok un clip în care își pune puștoaica să muncească pentru fiecare leuț, ca să simtă pe pielea ei cum e să câștigi un ban cinstit.

@meet_desiree

♬ original sound – meet_desiree

Așa că, dragă cititorule, dacă ai un pui de influencer acasă, fii cu ochii pe el ca pe butelie. Că nu se știe când o să-ți transforme camera în studio de vlogging sau când o să-ți golească contul ca să-și susțină idolii virtuali. Și uite așa, dintr-o lecție de viață, mama influencer a făcut un content de zile mari. Ei bine, asta da strategie de parenting modern!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pauza de Pepsi și snacks-uri la Carrefour în Franța – Prețurile au luat-o razna!

Rihanna și-a ascuns atât de bine sarcina, încât nici cei 280 de dansatori de back-up nu au aflat până la Super Bowl

Marea Resetare: Ce este?

Angajații magazinelor Apple din Franța intră în grevă în ziua lansării iPhone 15

CUM A DAT PESTE CAP UN SUCEVEAN CARE A CREZUT CĂ A FĂCUT AFACEREA VIEȚII PE TIKTOK. CE A PRIMIT ÎN LOC DE CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE

Adevărul șocant despre cum Facebook și Instagram îi atrag pe copii pe platformele lor

Proprietarii Google Pixel 8 Pro se plâng de niște umflături sub ecran.

Cum funcționează o pompă de căldură? Avantaje si dezavantaje!

Apple ar putea oferi acces la NFC rivalilor săi în domeniul plăților mobile

România cumpără avioane de luptă americane ultramoderne

Modelul OnlyFans a fost șocat când a descoperit că tatăl ei vitreg este cel mai mare fan al ei

Aeroportul Brașov are deja un buget, în acest an fiind așteptați 150 de mii de pasageri