WHATSAPP ESTE ACUM ACCESIBIL DE PE 5 TELEFOANE ÎN ACELAȘI TIMP

WHATSAPP ESTE ACUM ACCESIBIL DE PE 5 TELEFOANE ÎN ACELAȘI TIMP

WhatsApp este acum disponibil pe 5 telefoane în același timp, funcția mult așteptată a sosit.

După ce a introdus posibilitatea de a conecta dispozitive secundare în 2021, WhatsApp a făcut încă un pas pentru a îmbunătăți experiența de utilizare pentru cei care au mai multe dispozitive.

Anterior, WhatsApp putea fi utilizat pe un telefon și pe mai multe dispozitive secundare (de exemplu, tabletă, computer), dar acum pot fi adăugate până la 5 telefoane secundare, în timp ce criptarea end-to-end este menținută pe toate dispozitivele.

În cazul în care dispozitivul nostru principal rămâne inactiv pentru o „perioadă extinsă de timp” (nu a fost precizată o durată exactă), aplicația ne va deconecta și de pe celelalte dispozitive, pentru siguranța noastră.

În plus, odată cu această actualizare, WhatsApp introduce și o metodă simplificată de adăugare a dispozitivelor. În interfața WhatsApp Web, tot ce trebuie să facem este să introducem numărul nostru de telefon, apoi vom primi un cod de utilizare unică pentru telefonul nostru, pe care îl putem introduce pentru a lega interfața web de telefon, eliminând necesitatea de a scana un cod QR.

Deocamdată, această funcție va fi disponibilă doar pentru WhatsApp Web, dar și alte dispozitive însoțitoare ar putea primi această funcție de asociere în viitor.

Actualizarea este deja în curs de implementare și ar trebui să fie disponibilă pentru toată lumea în următoarele săptămâni.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O bandă de hoți fura trotinete Lime din Szolnok de un an – au fost prinși

Ce face Zelensky? El a convocat pe neașteptate consiliul militar ucrainean

Killa Fonic și Vama se vor duela pe scene diferite la următoarea ediție Red Bull SoundClash.