Apple riscă să-i dezamăgească din nou pe clienții săi cu ecranele iPhone 16 și 16 Plus

Apple riscă să-i dezamăgească din nou pe clienții săi cu ecranele iPhone 16 și 16 Plus

Ecranele iPhone-urilor non-Pro au rămas în urmă în ceea ce privește rata de reîmprospătare, care este încă fixată la 60 Hz, un nivel considerat standard în jurul anului 2016. Între timp, afișajele de 120 Hz au devenit o caracteristică comună pe toate dispozitivele Android de top, dar Apple nu a oferit această opțiune nici măcar pe modelele sale ultra-premium iPhone 15 și 15 Plus. Din păcate, se pare că situația nu se va îmbunătăți pentru fanii Apple nici în anul următor.

O sursă neconfirmată (via Revegnus) a dezvăluit specificațiile de afișare pentru seria iPhone 16, afirmând că modelele vanilla și Plus vor păstra ecranele de 60 Hz. Această informație este în concordanță cu ceea ce a declarat anterior analistul de display Ross Young. Conform lui Young, Apple nu va introduce ecrane cu rată de reîmprospătare înaltă pe iPhone-urile de bază până în 2025. Prin urmare, dacă doriți să achiziționați un iPhone mai accesibil, fără Pro, anul viitor și sperați la o îmbunătățire a ratei de reîmprospătare, probabil că va trebui să mai aveți răbdare încă un an pentru seria iPhone 17 pentru a vă satisface așteptările.

Sursa neconfirmată a prezentat, de asemenea, dimensiunile presupuse ale ecranului seriei iPhone 16, susținând că modelul de bază va avea un ecran de 6,12 inchi, iar varianta Plus va beneficia de un ecran de 6,69 inchi. Se preconizează că ambele modele iPhone 16 Pro vor avea ecrane ușor mai mari de 120 Hz – 6,27 inci pentru iPhone 16 Pro și 6,69 inci pentru iPhone 16 Pro Max.

Se așteaptă ca toate telefoanele din gamă să fie dotate cu Dynamic Island.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CUTREMUR ÎN TURCIA: TATĂL CARE A ȚINUT MÂNA FIICEI SALE MOARTE, PRINSĂ SUB DĂRÂMĂTURI, DĂ DECLARAȚII

O situație alarmantă se desfășoară în cele patru județe, unde meteorologii au emis cod roșu de viscol puternic.

Curtea Internațională de Justiție de la Haga emite un mandat de arestare pe numele președintelui rus Vladimir Putin

Elon Musk spune că OMS conduce lumea

Acesta este sistemul smart TV de la Samsung anul acesta

iPhone 15 ar putea elimina suportul SIM la nivel global

OpenAI nu a inventat o inteligență artificială periculoasă: cum a apărut un zvon fals.

După mulți ani de întârzieri, primele SUV-uri Tesla Cybertruck vor începe să fie livrate pe 30 noiembrie

Tesla în flăcări: câtă apă crezi că a trebuit să toarne pompierii?

Apple adaugă o nouă funcție pentru a proteja bateriile iPhone 15. Acestea se încarcă doar până la 80%

Rușii spun că americanii au spart mii de iPhone-uri din zonă

X, în cădere liberă: cum a ajuns platforma lui Elon Musk să fie eclipsată de Instagram