submarinul-care-a-disparut a fost gasit

Epava submarinului dispărut Titan a fost găsită

Paza de coastă a anunțat joi, la ora șase fără un sfert, că un robot de salvare (ROV) operat de la distanță, de fabricație canadiană, a detectat un câmp de resturi în apropierea epavei Titanicului. La momentul respectiv, nu au fost oferite informații oficiale dacă câmpul de resturi are legătură cu submarinul dispărut, dar Sky News, citând o sursă apropiată operațiunii de salvare, a relatat că au fost găsite tălpile submarinului și o bucată din corpul din spate al acestuia. Potrivit documentelor oficiale consultate de CNN, resturile provin de la submarinul dispărut.

Epava a fost găsită pe fundul oceanului, la aproximativ 500 de metri de prova Titanicului, la ora 8:55 a.m., ora standard a Estului.

banner

Se crede că submarinul s-a prăbușit și apoi s-a destrămat din cauza presiunii din adâncuri.

OceanGate, compania care exploatează submarinul dispărut, a emis o declarație în care au anunțat că pasagerii de pe Titan au fost pierduți. La bord se aflau cinci persoane, printre care un miliardar britanic, un explorator și un expert francez în Titanic, precum și turiști. Compania spune că aceștia erau „adevărați exploratori cu un simț comun al aventurii”.

La căutări, care au durat aproape patru zile, au participat paza de coastă, marina și companii comerciale.

Paza de coastă a declarat că continuă să caute capsula submarină în care se afla echipajul.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

UPDATE – Accident grav în Ungaria, patru elicoptere de ambulanță au ajuns la fața locului pentru a-i salva pe răniți.

Membrii unei grupări infracționale au fost arestați pentru că distribuiau droguri în rândul elevilor și studenților din marile orașe ale țării

Cine este Irina Stoica?