Cum să descarci Reels de pe Instagram - noua funcție e disponibilă pentru toți

Cum să descarci Reels de pe Instagram – noua funcție e disponibilă pentru toți

Reels e un format video foarte tare pe Instagram, care a luat-o înaintea altor platforme mari, cum ar fi Meta, TikTok, care se bazează pe același gen de video.

Un avantaj al TikTok-ului e că poți să descarci videoclipurile de pe el, cu un filigran, desigur, cu TikTok și numele celui care le-a făcut. Ei bine, Instagram a făcut și el asta și a început să o testeze în iunie, dar doar pentru cei din SUA.

instagram download function

Acum, boss-ul Instagram, Adam Mosseri, a zis că o să extindă funcția la nivel global, pentru toți utilizatorii, scrie Neowin.

Desigur, Reels se pot descărca doar de pe conturile publice, apăsând pe butonul Share de pe un video și alegând Download din opțiuni. Când faci asta, o să vezi și numele de utilizator al celui care a postat video-ul și logo-ul Instagram pe video. Dacă nu vrei să îți poată descărca lumea videoclipurile, poți să dezactivezi funcția asta. Așa că s-ar putea să nu poți să descarci de pe unele conturi publice.

Funcția asta o să fie disponibilă pentru toți în curând, așa că ar fi bine să îți actualizezi aplicația Instagram la ultima versiune. Poate să dureze puțin până să îți apară funcția, așa că ai răbdare.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bill Gates se gândește la o poliție globală a bolilor

România pe Roți: BMW-urile se Înfundă în Statistici, Alfa Romeo Zâmbește de pe Margine!

Google a prezentat cele mai noi produse ale sale, inclusiv Pixel 8, Pixel 8 Pro și Pixel Watch 2

Insula energetică din România

Schengen, o poveste fără sfârșit: cum ne joacă olandezii pe degete

Prabusirea lui Cristofor Columb: Reevaluarea istoriei descoperirii Americii

A murit Burt Bacharach, celebrul compozitor al hiturilor „My Head” „I Say A Little Prayer” premiat cu Oscar.

Nissan Skyline-ul lui Paul Walker a fost vândut pentru o sumă de bani nesimțită

Facebook lansează o nouă funcție uriașă în septembrie

Scandal în lumea de lux: Clientela unui dealer de iahturi, expusă în urma unui atac cibernetic

Cum au încercat hackerii să manipuleze prețul Bitcoin prin contul SEC de pe X

Ghinion crunt de Sărbători! Un bucureștean și-a făcut de cap cu mașina și a sfidat tramvaiul – Clipul zilei!