Cum să descarci Reels de pe Instagram - noua funcție e disponibilă pentru toți

Cum să descarci Reels de pe Instagram – noua funcție e disponibilă pentru toți

Reels e un format video foarte tare pe Instagram, care a luat-o înaintea altor platforme mari, cum ar fi Meta, TikTok, care se bazează pe același gen de video.

Un avantaj al TikTok-ului e că poți să descarci videoclipurile de pe el, cu un filigran, desigur, cu TikTok și numele celui care le-a făcut. Ei bine, Instagram a făcut și el asta și a început să o testeze în iunie, dar doar pentru cei din SUA.

instagram download function

Acum, boss-ul Instagram, Adam Mosseri, a zis că o să extindă funcția la nivel global, pentru toți utilizatorii, scrie Neowin.

Desigur, Reels se pot descărca doar de pe conturile publice, apăsând pe butonul Share de pe un video și alegând Download din opțiuni. Când faci asta, o să vezi și numele de utilizator al celui care a postat video-ul și logo-ul Instagram pe video. Dacă nu vrei să îți poată descărca lumea videoclipurile, poți să dezactivezi funcția asta. Așa că s-ar putea să nu poți să descarci de pe unele conturi publice.

Funcția asta o să fie disponibilă pentru toți în curând, așa că ar fi bine să îți actualizezi aplicația Instagram la ultima versiune. Poate să dureze puțin până să îți apară funcția, așa că ai răbdare.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bill Gates se gândește la o poliție globală a bolilor

Cum te va afecta noua lege a pensiilor din România și ce trebuie să știi despre pensionarea ta

Samsung One UI 6 poate să-ți strice telefonul Galaxy? Ce trebuie să știi înainte de a face update

Sute de epave de mașini, aparate electrocasnice și alte deșeuri metalice ajung în această groapă de mină

ZBORUL FĂRĂ GEAMURI. O AVENTURĂ DE NEUITAT SAU O GREȘEALĂ COSTISITOARE?

După mulți ani de întârzieri, primele SUV-uri Tesla Cybertruck vor începe să fie livrate pe 30 noiembrie

Dezastru natural care bate ;la ușă: Ce se va întâmpla în următoarele zile?

Noua lege a permisului de conducere pentru categoria B, care include şi motocicletele. Senatul a votat favorabil după reexaminarea cerută de preşedinte

Polonia și-a ridicat avioanele de luptă după atacul rusesc asupra Ucrainei

Aeroportul Brașov, un vis frumos care s-a sfârșit. Cum au dispărut destinațiile din orarul de zbor.

OpenAI nu a inventat o inteligență artificială periculoasă: cum a apărut un zvon fals.

Kitul de supraviețuire de vineri dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 21 aprilie 2023