ROMÂNUL CARE A ÎNCERCAT SĂ FACĂ DRIFTURI CU BMW-UL PE PLAJA DIN BELGIA A RĂMAS FĂRĂ MAȘINĂ, DAR NU ȘI FĂRĂ SCUZE: „AM CREZUT CĂ E PARCARE”

 ROMÂNUL CARE A ÎNCERCAT SĂ FACĂ DRIFTURI CU BMW-UL PE PLAJA DIN BELGIA A RĂMAS FĂRĂ MAȘINĂ, DAR NU ȘI FĂRĂ SCUZE: „AM CREZUT CĂ E PARCARE”

„Am vrut să ne dăm mari și să impresionăm fetele”, recunosc cei doi, care pretind că sunt în vacanță la malul mării. Numai că, din cauza nisipului moale, au rămas cu mașina înfiptă ca un cui. Astfel, o seară pe care au plănuit-o plină de adrenalină s-a transformat într-o rușine națională pentru tânărul român și prietenul lui, relatează De Standaard

Poliția a fost alertată în jurul orei 2:15 de un localnic care a crezut că vede o navă spațială. „Echipele noastre au ajuns la fața locului”, spune comisarul de poliție Jan Maertens. „Dar nici pompierii, nici serviciile de remorcare nu au putut să scoată mașina. S-ar fi împotmolit și ei”.

Din noroc, BMW-ul era blocat la vreo 15 metri de apă și nu a fost înghițit de valuri. „Un buldozer de la primărie va trage mașina, luni dimineața”, a zis Maertens. „Așa că, băieții vor trebui să aștepte un pic”.

Întrebat dacă acum șoferul român va fi amendat, polițistul a răspuns: „Parcarea sau staționarea pe plajă este interzisă, dar nu vom face niciun proces-verbal”, a zis Maertens. „E vorba de o neînțelegere. Echipele noastre nu au găsit nicio dovadă că cei doi ar fi băut sau fumat ceva. Deoarece mașina trebuie remorcată, au deja destule belele”, a adăugat polițistul referindu-se la faptul că șoferul va plăti nota de plată pentru operațiunea de salvare a mașinii de pe plajă.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trump postează pe Truth Social pe drumul spre a fi arestat: ‘Nu-mi vine să cred că se întâmplă asta’

Fast & Furious 9, amendă uriașă după ce un cascador a fost aproape să-și dea duhul.

Incident cu sistemul Patriot la Capu Midia. Primele lansări si ratări.

Arnold Schwarzenegger însuși a reparat groapa de pe strada lor.

Putin, Medvedev și Kremlinul au reacționat la comentariile jignitoare ale lui Biden la adresa președintelui rus, dar într-un mod diferit.

Blogger Rus ucis în explozia unei bombe: Suspectul a fost arestat

Facturile la curent vin cu întârziere. Cine e de vină?

Iată tot ce trebuie să știi despre noile iPhone-uri 15. Pret si disponibilitate in Romania

Noi modele de iPad, iPad mini și iPad Air vor apărea în următoarele luni

Cine este Irina Stoica?

Mark Zuckerberg se pregătește de apocalipsă și își face un palat anti-bombă

Protest al fermierilor din Germania: Fără acord, fabrici si școli închise