Nu comanda iPhone 15 de la Apple online! S-ar putea să ai o surpriză neplăcută în cutie

Scandal! Mulți clienți Apple au primit iPhone-uri false după ce au comandat online in UK.

Dacă vrei să-ți iei un iPhone 15 de la Apple, gândește-te bine înainte să dai click pe butonul de comandă. S-ar putea să ai o surpriză neplăcută când îți ajunge coletul acasă. Nu de alta, dar se pare că unii șmecheri au găsit o metodă să-ți bage țeapă și să-ți schimbe telefonul cu unul fals sau vechi. Și nu vorbim de vânzători dubioși de pe olx, ci de Apple însăși. Până acum, acest truc a apărut doar pe piața din Marea Britanie, dar cine știe dacă se va răspândi și mai departe.

Apple are o problemă mare de furt în Marea Britanie, unde în ultimele săptămâni au fost raportate cazuri în care clienții au primit în cutia de iPhone 15 niște telefoane android false sau niște iPhone-uri de acum 10 ani. Ba mai mult, unii au primit și telefoane furate, care erau blocate de codul IMEI și nu puteau fi folosite.

Și ce crezi că faci dacă ți se întâmplă asta? Te duci la Apple și le spui că ți-au trimis un telefon fals în loc de cel comandat? Ei bine, nu e chiar așa simplu. Apple nu prea crede în poveștile tale și nu are nicio dovadă că tu nu ai făcut schimbul după ce ai primit coletul. Unii au avut noroc și au reușit să-i convingă pe cei de la serviciul clienți să le trimită alt telefon, dar numai după ce au plătit o taxă. Alții au rămas cu buza umflată.

Ca să-ți dai seama cât de gravă e situația, uite un exemplu concret. Un tip de pe forumul Apple, care se numește “Chris-J-88”, a comandat un iPhone 15 Pro Max și a primit un iPhone 14 Pro Max fals, care arăta ca o jucărie de copii. Și nu l-a crezut nimeni: nici Apple, nici banca lui, nici poliția. Așa că a rămas cu un telefon de 5000 de lei care nu valorează nici 50 de lei.

Cum se face treaba asta? Cine sunt hoții? Ei bine, nimeni nu știe sigur, dar se bănuiește că sunt angajați ai unor firme de curierat, care lucrează în lanțul de aprovizionare și care schimbă telefoanele în drum spre clienți. Ce e clar e că Apple trebuie să ia măsuri urgente, pentru că nu mai poate continua așa. Dacă locuiesti in Anglia si vrei să-ți cumperi un iPhone 15, mai bine mergi la un magazin fizic și verifică bine ce iei.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kitul de supraviețuire de marți dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 18 aprilie 2023

Până acum, ar putea fi 1800 de victime ale cutremurelor din Turcia, am adunat ceea ce se poate şti despre catastrofă

După mulți ani de întârzieri, primele SUV-uri Tesla Cybertruck vor începe să fie livrate pe 30 noiembrie

Cum te va afecta noua lege a pensiilor din România și ce trebuie să știi despre pensionarea ta

Mașina electrică Xiaomi este aici! Descoperă cele trei modele SU7 / Pro / MAX și caracteristicile lor uimitoare.

Producția globală de smartphone-uri, la cel mai scăzut nivel din ultimii 10 ani

Mică, dar mortală – kamikaze în mâinile ucrainenilor.

WhatsApp ne ia ochii cu reclame!

Renault Twingo Legend electric: mică, dar puternică, ieftină, dar elegantă, simplă, dar eco-friendly

Hamas își recunoaște adevăratele intenții: De ce au atacat de fapt Israelul

NU URMAȚI EXEMPLUL LUI SHAKIRA – NU AȘA SE TERMINĂ O RELAȚIE.

Adio, Volan! În Urma Beției sau Drogurilor, Șoferii Riscă Să Piardă Dreptul de a Conduce timp de 10 Ani.