Alertă aeriană: Dronă neidentificată la Mihail Kogălniceanu

Alertă aeriană: Dronă neidentificată la Mihail Kogălniceanu

O nouă apariție misterioasă a unei drone a pus pe jar personalul de la baza Mihail Kogălniceanu miercuri seara, după ce alte trei au fost zărite în noaptea de luni. Forțele Aeriene sunt pe fază.

„În seara zilei de 17 aprilie, între orele 20.54 și 21.51, gardienii Bazei 57 Aeriene Mihail Kogălniceanu au semnalat un obiect zburător neidentificat, probabil un vehicul aerian comercial, care zbura la altitudini joase și viteze reduse, la o distanță de 4-5 km nord-nordvest de turnul de control al aeroportului, în apropierea localității Mihail Kogălniceanu. Procedurile standard au fost imediat activate pentru a asigura securitatea spațiului aerian, iar autoritățile civile de control al traficului aerian au fost prompt informate despre incident. Nu a fost necesară implementarea contramăsurilor electronice”, conform comunicatului oficial.

Comanda Bazei 57 Aeriene a alertat Parchetul Militar pentru a lua măsurile legale corespunzătoare. În plus, s-a constituit o comisie specială de investigație a incidentului, sub conducerea șefului de stat major al bazei, conform aceleiași surse.

Marți, Forțele Aeriene au raportat că trei drone au fost detectate în apropierea bazei în noaptea precedentă, presupunând că erau de tip comercial. S-au luat măsuri de război electronic și s-a notificat Parchetul Militar despre situație.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fast & Furious 9, amendă uriașă după ce un cascador a fost aproape să-și dea duhul.

Un petrolier norvegian, lovit de o rachetă în Yemen: ce se întâmplă în Marea Roșie și cum afectează Canalul Suez

Facebook face ceva teribil de jenant pentru noi, ce se va întâmpla?!

Legislarea restricțiilor privind avorturile în Carolina de Nord și Nebraska

Iadul îl așteaptă: Informaticianul care a avut o scurgere de informații va fi îngropat de viu

Rihanna și-a ascuns atât de bine sarcina, încât nici cei 280 de dansatori de back-up nu au aflat până la Super Bowl

Anunț bombă: Rockstar ne aruncă în cap GTA 6 săptămâna asta!

Kim Jong Un a supravegheat personal lansarea rachetei monstruoase

Xiaomi SU7: Cum a fost prins în flagrant primul EV de la Xiaomi

Starlink oferă internet gratuit într-o singură țară timp de 3 ani

Incredibil. Jucării gonflabile, pot decide desfășurarea războiului?

Curtea Internațională de Justiție de la Haga emite un mandat de arestare pe numele președintelui rus Vladimir Putin