Google a prezentat cele mai noi produse ale sale, inclusiv Pixel 8, Pixel 8 Pro și Pixel Watch 2

Google a prezentat cele mai noi produse ale sale, inclusiv Pixel 8, Pixel 8 Pro și Pixel Watch 2

Google a organizat astăzi evenimentul “Made by Google”, în cadrul căruia a lansat o serie de noi dispozitive și funcții bazate pe inteligența artificială. Printre acestea se numără smartphone-urile Pixel 8 și Pixel 8 Pro, care folosesc noul cip Tensor G3 de la Google, smartwatch-ul Pixel Watch 2, care are un design nou și caracteristici de fitness îmbunătățite, căștile Pixel Buds Pro, care oferă o calitate audio superioară și anularea zgomotului, și sistemul de operare Android 14, care aduce mai multă securitate și personalizare.

Pixel 8 și Pixel 8 Pro sunt cele mai avansate telefoane ale companiei, care promit performanțe ridicate, camere excelente și o durată lungă de viață. Ambele telefoane au o rată de reîmprospătare a ecranului de 120Hz și suport pentru actualizări software timp de șapte ani. Pixel 8 Pro are, în plus, un ecran mai luminos, o cameră principală de 50MP, o cameră telefoto de 48MP cu zoom optic de 4x și o funcție care permite măsurarea temperaturii obiectelor. Prețul lui Pixel 8 pornește de la 699 de dolari, iar al lui Pixel 8 Pro de la 999 de dolari.

Pixel Watch 2 este ceasul inteligent de generația a doua al Google, care are un procesor nou, o coroană digitală și o matrice de senzori revizuită. Ceasul are un ecran Always On Display, care arată ora și notificările fără să consume multă baterie. Ceasul are și funcții de siguranță, cum ar fi detectarea căderilor și alertele SOS. De asemenea, ceasul are funcții de sănătate, cum ar fi monitorizarea ritmului cardiac, a nivelului de oxigen din sânge și a stresului. Ceasul rulează sistemul de operare Wear OS 4 și se sincronizează cu aplicația Google Fit. Prețul lui Pixel Watch 2 este de 349 de dolari.

Pixel Buds Pro sunt căștile wireless ale Google, care au un design ergonomic și o tehnologie de anulare a zgomotului. Căștile au o calitate audio îmbunătățită, datorită suportului pentru Bluetooth Super Wideband. Căștile au și funcții inteligente, cum ar fi detectarea conversațiilor, care reduce automat volumul atunci când vorbești cu cineva, sau traducerea în timp real a limbilor străine. Căștile au o autonomie de până la 31 ore cu o singură încărcare și pot fi reîncărcate în cutia lor wireless. Culoarea căștilor se potrivește cu cea a telefoanelor Pixel 8 și Pixel 8 Pro.

Android 14 este cel mai nou sistem de operare al Google pentru dispozitivele mobile, care aduce mai multe noutăți și îmbunătățiri. Printre acestea se numără un nou centru de control pentru acces rapid la setările importante, un nou mod întunecat pentru economisirea bateriei și protejarea ochilor, un nou sistem de parole complexe pentru securitate sporită și o nouă funcție de personalizare a ecranului principal cu widget-uri și teme. Android 14 vine preinstalat pe telefoanele Pixel 8 și Pixel 8 Pro și va fi disponibil pentru alte modele în curând.

Google a prezentat și unele dintre funcțiile sale bazate pe inteligența artificială generativă, care pot crea conținut nou pe baza datelor existente. De exemplu, Google Photos poate adăuga detalii unei fotografii atunci când faci zoom-in cu degetele, Google Assistant poate planifica următoarea ta călătorie sau poate crea o listă de cumpărături, iar Google Docs poate genera texte sau grafice pe baza informațiilor introduse.

Google a demonstrat că este un lider în domeniul tehnologiei și că își propune să ofere utilizatorilor săi cele mai bune produse și servicii. Evenimentul “Made by Google” a fost o ocazie pentru a arăta cât de mult a evoluat compania și cât de mult potențial are pentru viitor.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Biluțe cu nuci – Rețetă delicioasă și ușor de preparat

Rusia ne pregătește o surpriză neplăcută: o armă spațială care poate distruge sateliți, spun americanii

Cele mai valoroase 10 diamante din lume

Un bărbat a fost jefuit, dar i-a fost returnat telefonul mobil pentru că nu era un iPhone

Două elicoptere militare s-au ciocnit în Statele Unite, în urma cărora au decedat 9 persoane

YouTube zice pa la revedere la blocarea reclamelor

Prabusirea lui Cristofor Columb: Reevaluarea istoriei descoperirii Americii

Samsung ar putea oferi actualizări de securitate mai lungi pentru telefoanele Galaxy. Cum ar putea egala oferta Google

Legislarea restricțiilor privind avorturile în Carolina de Nord și Nebraska

Apple riscă să-i dezamăgească din nou pe clienții săi cu ecranele iPhone 16 și 16 Plus

Modelul OnlyFans a fost șocat când a descoperit că tatăl ei vitreg este cel mai mare fan al ei

România pe Roți: BMW-urile se Înfundă în Statistici, Alfa Romeo Zâmbește de pe Margine!