arnold

Arnold Schwarzenegger însuși a reparat groapa de pe strada lor.

Era o groapă mare în apropierea casei vedetei de cinema, Schwarzenegger l-a reparat. Pe rețelele de socializare a apărut un videoclip despre asta.

Terminatorul s-a săturat ca firma de întreținere a drumurilor să nu facă nimic timp de 3 săptămâni, așa că a luat problema în propriile mâini.

banner

Împreună cu colegii săi a reparat o groapă de pe strada lor, care cauza multe probleme pentru șoferi și bicicliști.

Tot ce a fost nevoie a fost niște mixtură de asfalt și câțiva oameni cu lopeți.

Actorul a pus totul cap la cap în felul următor:


Întotdeauna spun: Nu vă mai plângeți, rezolvați problema!

Un videoclip cu operațiunea a devenit rapid viral.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xi Jinping și Vladimir Putin îngroapă Pax Americana – 100 de ani de când ordinea mondială globală a fost reproiectată în acest fel

Au apărut numerele loteriei în visul ei, ea le-a jucat: ceea ce sa întâmplat în continuare este de necrezut

Mumia extraterestră expusă în Mexic este o prostie – spun cercetătorii