YouTube și reclamele: o poveste de dragoste și ură. Ce vă place mai mult?

YouTube și reclamele: o poveste de dragoste și ură. Ce vă place mai mult?

Probabil că nu vă spunem nimic nou despre YouTube, dar o să vă spunem ceva ce poate vă interesează dacă vă place să vă uitați la videoclipuri pe TV.

Știm cu toții că dacă vrem să scăpăm de reclame, trebuie să plătim. Unii dintre noi sunt dispuși să dea câțiva bani în fiecare lună ca să se bucure de conținutul online fără întreruperi. Alții, însă, nu vor să dea nici un ban, și preferă să reziste eroic la bombardamentul de reclame. Ei bine, YouTube are o surpriză pentru ei: le reduce numărul de reclame, dar le face mai lungi.

Da, ați auzit bine. YouTube a adus reclamele de pe TV și pe platforma sa de videoclipuri scurte, numită Shorts. Se pare că YouTube iubește reclamele, pentru că le-a pus peste tot în acest an, inclusiv un spot de 30 de secunde care nu poate fi sărit la TV. Și nu numai atât, dar le-a amenințat și pe cele care folosesc ad blockere cu sancțiuni. Probabil că nu vă pasă prea mult de asta, pentru că nu vă uitați la YouTube pe TV.

Dar ar trebui să știți că din septembrie, YouTube a schimbat strategia: mai puține reclame, dar mai lungi și obligatorii. De ce? Pentru că ei cred că utilizatorii preferă să vadă reclame mai rare, dar mai lungi, decât reclame mai dese, dar mai scurte.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un bloc de 14 etaje din Valencia a ars ca o torță, din cauza izolației care a luat foc

Un Revelion ca-n povești, cum doar la Romania TV se poate! Norica Nicolai, Pavel Abraham și George Simion dau startul distracției!

O situație alarmantă se desfășoară în cele patru județe, unde meteorologii au emis cod roșu de viscol puternic.

Iadul îl așteaptă: Informaticianul care a avut o scurgere de informații va fi îngropat de viu

Al Treilea Război Mondial este aproape: Bombardiere americane surprinse la granița cu Rusia

Proprietarul de la Csíki Sör rămâne fără pașaport diplomatic după ce a fost prins cu viteză

YouTube Premium îi taxează mai mult pe cei care au conturi din epoca de piatră

Hamas își recunoaște adevăratele intenții: De ce au atacat de fapt Israelul

Doar 6 bănci vor rămâne pe linia de plutire până în 2025, deschizând calea introducerii banilor digitali – Interviu cu consilierul de investiții Edward Dowd

DarkBERT: O nouă inteligență artificială învață exclusiv pe dark web

iPhone și baterie ușor de înlocuit într-o singură propoziție? Da!

După mulți ani de întârzieri, primele SUV-uri Tesla Cybertruck vor începe să fie livrate pe 30 noiembrie