YouTube Premium îi taxează mai mult pe cei care au conturi din epoca de piatră

YouTube Premium îi taxează mai mult pe cei care au conturi din epoca de piatră

YouTube Premium le spune utilizatorilor cu un cont mai vechi ca mine că vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar pentru acest serviciu de la luna ianuarie, la jumătate de an după ce serviciul de abonament a crescut oficial. Cei care au reușit să scape de prețurile mai mari până acum vor trebui, de asemenea, să se conformeze noilor tarife, conform AndroidAuthority.

9to5Google raportează că YouTube a trimis e-mailuri utilizatorilor care încă plătesc vechile prețuri ale abonamentului Premium. În acestea, le-a anunțat că de luna viitoare vor trebui să plătească mai mult.

În luna iulie, YouTube a umflat prețurile Premium în SUA. Când s-a întâmplat asta, YouTube le-a dat abonaților originali – cei care s-au abonat la Google Play Music și YouTube Red (strămoșii platformei) – până în decembrie să se bucure de vechile prețuri. Se pare că a sosit momentul ca și acești utilizatori să simtă gustul amar al noilor prețuri YouTube Premium.

Mulți utilizatori se lovesc de creșteri de prețuri considerabile

Un abonament YouTube Premium individual te va costa acum 13,99 dolari (13 euro) pe lună, față de 11,99 dolari (11 euro) pe lună înainte de schimbare. Asta înseamnă că utilizatorii originali care plăteau înainte 7,99 dolari (7,43 euro) sau 9,99 dolari (9,29 euro) pe lună vor trebui să plătească 13,99 dolari pe lună pentru un abonament Premium de la luna ianuarie.

Pachetul anual Premium de la YouTube costă 139,99 dolari, așa că un abonament anual te ajută să economisești cam 27 de dolari față de o plată lunară.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apple ar putea oferi acces la NFC rivalilor săi în domeniul plăților mobile

Black Friday, ziua în care românii își iau liber de la muncă ca să prindă reducerile

Cum să trăiești ca un rege în mall fără să plătești chirie? Caz Real!

Un nebun s-a prăpădit în Neamț, transmițând live pe facebook. Şoferul, beat a ucis un om.

Ryanair, ghinion maxim: două avioane lovite de fulgere în aceeași zi. Unul venea din România

Încă un cutremur în Turcia, pagube de sute de miliarde de dolari

Știri de ultimă oră: armata israeliană a înconjurat Gaza

Fermierii protestează în toată țar față de politica UE privind produsele agricole ucrainene

Hackerii chinezi au spart AirDrop și au accesat datele personale ale utilizatorilor Apple

Arnold Schwarzenegger însuși a reparat groapa de pe strada lor.

După autoritățile locale, în curând și populația se va putea înscrie în programul Rabla Local

Încărcătorul wireless la BMW distruge modulul NFC al modelelor iPhone 15 Pro