YouTube Premium îi taxează mai mult pe cei care au conturi din epoca de piatră

YouTube Premium îi taxează mai mult pe cei care au conturi din epoca de piatră

YouTube Premium le spune utilizatorilor cu un cont mai vechi ca mine că vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar pentru acest serviciu de la luna ianuarie, la jumătate de an după ce serviciul de abonament a crescut oficial. Cei care au reușit să scape de prețurile mai mari până acum vor trebui, de asemenea, să se conformeze noilor tarife, conform AndroidAuthority.

9to5Google raportează că YouTube a trimis e-mailuri utilizatorilor care încă plătesc vechile prețuri ale abonamentului Premium. În acestea, le-a anunțat că de luna viitoare vor trebui să plătească mai mult.

În luna iulie, YouTube a umflat prețurile Premium în SUA. Când s-a întâmplat asta, YouTube le-a dat abonaților originali – cei care s-au abonat la Google Play Music și YouTube Red (strămoșii platformei) – până în decembrie să se bucure de vechile prețuri. Se pare că a sosit momentul ca și acești utilizatori să simtă gustul amar al noilor prețuri YouTube Premium.

Mulți utilizatori se lovesc de creșteri de prețuri considerabile

Un abonament YouTube Premium individual te va costa acum 13,99 dolari (13 euro) pe lună, față de 11,99 dolari (11 euro) pe lună înainte de schimbare. Asta înseamnă că utilizatorii originali care plăteau înainte 7,99 dolari (7,43 euro) sau 9,99 dolari (9,29 euro) pe lună vor trebui să plătească 13,99 dolari pe lună pentru un abonament Premium de la luna ianuarie.

Pachetul anual Premium de la YouTube costă 139,99 dolari, așa că un abonament anual te ajută să economisești cam 27 de dolari față de o plată lunară.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube își pedepsește utilizatorii care nu vor să vadă reclame: Ce pierzi dacă folosești adblock

Black Friday, ziua în care românii își iau liber de la muncă ca să prindă reducerile

Cum a ajuns un șofer de safari în mijlocul crocodililor din cauza Google Maps

Tesla este nevoită să recheme din nou în service sute de mii de mașini

Mulți oameni încă își iau știrile zilnice de pe Facebook

Parlamentul României a elaborat un proiect de lege privind reforma pensiilor speciale

IKEA cere clienților să returneze încărcătorul USB defect. Afla detaliile aici.

Un „smecher” cu bani a blocat traficul și a lăsat o ambulanță să aștepte, ca să nu-și zgârie mașina de lux.

Polonia și-a ridicat avioanele de luptă după atacul rusesc asupra Ucrainei

Tesla în flăcări: câtă apă crezi că a trebuit să toarne pompierii?

Problema uriașă, guvernele sunt îndemnate să acționeze acum

Biluțe cu nuci – Rețetă delicioasă și ușor de preparat