Facebook și Messenger devin mai sigure și mai flexibile

Facebook și Messenger devin mai sigure și mai flexibile

Meta a anunțat că a implementat criptarea de la un capăt la altul (E2EE) pentru toate conversațiile și apelurile pe Facebook și Messenger. – scrie BleepingComputer

Criptarea de la un capăt la altul înseamnă că mesajele tale sunt protejate de ochii indiscreți, inclusiv de cei ai Facebook. Astfel, nici autoritățile, nici hackerii nu vor putea să-ți spioneze discuțiile. Această funcție era disponibilă în Messenger din 2016 sub numele de Open Secret Conversation, dar acum Meta a făcut-o implicită pentru toată lumea.

Dar asta nu e tot. Meta a adăugat și o funcție care îți permite să editezi mesajele pe care le-ai trimis, dacă ai greșit ceva sau vrei să adaugi ceva. Ai la dispoziție 15 minute să faci modificările dorite.

Și dacă vrei să trimiți mesaje care să nu rămână în istoric, Meta a introdus și opțiunea de a trimite mesaje care se șterg singure după 24 de ore de la trimitere.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Soarele are o groapă mare șI ne trimite vânturi solare. Ce să facem?

Fermierii protestează în toată țar față de politica UE privind produsele agricole ucrainene

ASUS ROG Phone 8, sosește în curând.

Optus Australia: În continuare nu se știe ce a deconectat jumătate de continent de la internet

Facebook ne ia de proști cu varianta plătită!

Piure de morcovi – Sanatatea ta, incepand cu reteta ta!

Inflația ia o pauză și coboară la 6,7%. Ce bunătățuri au căzut la preț mai mult decât o plajă în promoție?

Apple oferă compensații de 420 de lei pentru milioane de utilizatori de iPhone

Honor Play 50 Plus este oficial

Putin a stabilit deja data pentru declanșarea celui de-al treilea război mondial, spun experții

Noul buton lateral pentru iPhone 15 Pro a fost dezvăluit

Iranul își trimite animalele în spațiu: Ce secrete ascunde capsula spațială?