Părinții sunt devastați, un băiat de 6 ani a murit subit

Părinții sunt devastați, un băiat de 6 ani a murit subit

Moartea tragică a tânărului fotbalist a șocat nu doar apropiații și familia sa, ci întreaga țară.

Tânărul jucător de la Dundee West FC, în vârstă de doar 6 ani, a murit în mod neașteptat duminică. Jack Stewart juca pentru formația scoțiană de la vârsta de trei ani, iar în urma veștii morții sale, clubul a decis să retragă definitiv tricoul cu numărul 19 în semn de omagiu pentru memoria sa.

Toată lumea de la Dundee West a fost șocată la aflarea veștii morții subite a lui Jack Stewart, duminică, 7 mai. Jack avea doar 3 ani când a început să joace fotbal la noi și a purtat cu mândrie tricoul cu numărul 19

a precizat echipa într-un comunicat, adăugând că tatăl lui Jack a fost un susținător fervent atât al fiului său, cât și al clubului, făcând voluntariat alături de soția sa în numeroase ocazii.

Toate gândurile noastre sunt alături de Ian, Jillian și sora mai mică a lui Jack, Rebecca. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a-i sprijini în această perioadă foarte dificilă.

au adăugat ei, și au încheiat spunând că echipa va începe meciul din acest weekend cu un minut de reculegere, în semn de omagiu pentru tânărul talent.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu este deloc o glumă: un videoclip cu un OZN a fost publicat de Pentagon

China a realizat imposibilul

Dezastru natural care bate ;la ușă: Ce se va întâmpla în următoarele zile?

România se alătură clubului țărilor care iubesc soarele(Alianța Solară Internațională)

Dronele cu defibrilatoare – mai eficiente decât o ambulanță

Micuța Mecena a YouTube-ului – Cum a reacționat o mamă influencer când puștoaica ei a spart porcul digital

Statul le oferă 2.000 de lei lunar familiilor cu trei sau mai mulți copii, fără să țină cont de venituri | Legea a fost votată tacit în Parlament

Apple adaugă o nouă funcție pentru a proteja bateriile iPhone 15. Acestea se încarcă doar până la 80%

Cum ne afectează domul de căldură care se așterne peste Europa

Samsung One UI 6 poate să-ți strice telefonul Galaxy? Ce trebuie să știi înainte de a face update

Amazon intră în cursa inteligenței artificiale generative cu Amazon Q, un asistent virtual pentru întreprinderi

Decizia importantă a lui Biden pentru a preveni o nouă criză