accident feroviar india

Imagini dramatice de la accidentul de tren din India, soldat până acum cu 280 de morți

Numărul răniților este de 900. Este cel mai grav accident feroviar din India din ultimii douăzeci de ani.

Cel puțin 280 de persoane și-au pierdut viața și aproximativ 900 au fost rănite în urma coliziunii dintre trei trenuri în statul Odisha, în estul Indiei – cel mai grav accident feroviar din țară din ultimele două decenii.

banner

Trenul Coromandel Express, care circula de la Kolkata, în Bengalul de Vest, spre Chennai, capitala statului Tamil Nadu, se deplasa cu aproximativ 130 km/h când a intrat în coliziune cu un tren de marfă staționar, vineri seara, în jurul orei 19.00, provocând deraierea trenului de marfă și coliziunea vagoanelor sale cu două vagoane ale unui tren expres care circula în direcția opusă, ceea ce a dus la tragedie.

Se așteaptă ca bilanțul victimelor să crească pe măsură ce mai multe cadavre sunt recuperate din epavă.

Până în prezent, aproximativ 850 de persoane au fost transportate la spital.

accident feroviar in india
Imagini dramatice de la accidentul de tren din India, soldat până acum cu 280 de morți 4

The Guardian citează un supraviețuitor în reportajul său:

Când am ieșit din vagon am văzut membrele împrăștiate, un picior aici, o mână acolo, am văzut o față mutilată.

În fiecare an, sute de accidente au loc pe cei 64.000 de kilometri de căi ferate din India, care transportă 13 milioane de pasageri pe zi.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înotul în apă rece ca gheața face minuni pentru corpul tău. Iată beneficiile!

Blogger Rus ucis în explozia unei bombe: Suspectul a fost arestat

Twitter va avea un nou CEO, dar ce se întâmplă cu Elon Musk?