Cybertruck, Pickup-ul electric al viitorului, surprins în imagini de înaltă rezoluție.

Cybertruck, Pickup-ul electric al viitorului, surprins în imagini de înaltă rezoluție.

Interiorul pickup-ului Tesla Cybertruck este dezvăluit în fotografii care par a fi destinate presei.

Suntem la doar câteva zile distanță de cea mai anticipată lansare auto a anului 2023. În noiembrie 2019, Tesla a prezentat lumii prototipul său revoluționar de pick-up electric, numit Cybertruck. De atunci, producătorul a întâmpinat numeroase provocări și amânări în procesul de dezvoltare și producție a vehiculului, dar entuziasmul fanilor nu a scăzut. Dimpotrivă, Cybertruck a stârnit multe discuții, controverse și speculații în jurul designului, performanței și caracteristicilor sale. În sfârșit, pe 30 noiembrie, Tesla va livra primele unități ale pickup-ului celor care au făcut precomenzi, în cadrul unui eveniment spectaculos.

tesla cybertruck

În timp ce așteptăm cu nerăbdare momentul istoric, internetul este plin de informații scurse despre Cybertruck. Fie că este vorba de o strategie de marketing sau de o scăpare accidentală, aproape în fiecare săptămână apar noi rapoarte, fotografii și detalii despre camionul electric. Și cum ar putea fi altfel, când mai este doar o săptămână până la lansare, au apărut și ultimele fotografii scăpate din presă.

Fotografiile au fost postate inițial pe Weibo, o rețea socială populară din China, de către un utilizator cu numele de xiaohongshu. Apoi, au fost redistribuite pe alte platforme de către ya78756632. În colțul din dreapta jos al fotografiilor se poate observa numele lui xiaohongshu ca watermark. Fotografiile sunt de o calitate foarte bună și ne oferă o privire mai apropiată asupra interiorului camionului.

imagini cu interior cybertruck

Putem vedea ecranul tactil de 17 inch, care controlează majoritatea funcțiilor camionului, volanul în formă de Y, consola centrală spațioasă, scaunele confortabile și acoperișul panoramic. O altă fotografie ne arată diferitele setări și comenzi disponibile: setările de suspensie (care pot fi ajustate cu patru inci în sus sau în jos), reglarea de volan și a oglinzilor, farurile, blocarea pentru copii, blocarea geamurilor, modul de protecție, modul de spălare a mașinii și multe altele.

Scaunele din față par a fi dotate cu sistem de ventilație și încălzire. Există și o fotografie cu portbagajul deschis, care are un volum destul de generos, dar nu la fel de mare ca cel al rivalului său, Ford F-150. Un detaliu interesant este forma triunghiulară a oglinzilor laterale și a ștergătorului de parbriz.

Fotografiile scăpate nu sunt singura sursă de informații despre Cybertruck. În showroom-urile Tesla au fost afișate și unele postere care dezvăluie câteva caracteristici și specificații ale camionului. De exemplu, capacitatea de tractare și de încărcare. Cybertruck poate tracta până la 5 tone și poate încărca până la 1134 de kilograme. Alte date interesante: caroseria camionului este realizată dintr-un compozit de tablă ultra-rezistentă (SMC), geamul este rezistent la spargere, iar cadrul exterior este realizat din oțel inoxidabil ultra-rezistent.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi anunță HyperOS

Google și Amazon să acționeze după moartea unei femei în urma unui pact de sinucidere

Cele mai valoroase 10 diamante din lume

Unul dintre hipopotamii lui Pablo Escobar a fost lovit si omorât de un camion.

TikTok a fost deja interzis în această țară.

NOUA DACIA DUSTER 3 ȘI-AU DAT PREȚUL. IATĂ CÂND O POȚI COMANDA.

Un „smecher” cu bani a blocat traficul și a lăsat o ambulanță să aștepte, ca să nu-și zgârie mașina de lux.

Scandalul modului Incognito ar putea costa Google miliarde de dolari

Șofer de autobuz român, prins cu rachiu moldovenesc în loc de bagaje

Shakira s-a întâlnit cu Tom Cruise la Marele Premiu de la Miami

Problema uriașă, guvernele sunt îndemnate să acționeze acum

Samsung ar putea oferi actualizări de securitate mai lungi pentru telefoanele Galaxy. Cum ar putea egala oferta Google