Lovitură brutală a lui Putin asupra sediului serviciilor secrete militare Ucrainene

Lovitură brutală a lui Putin asupra sediului serviciilor secrete militare Ucrainene

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat atacul asupra sediului.

Rusia a lovit sediul serviciilor de informații militare ucrainene în urmă cu trei zile

banner

-a subliniat Vladimir Putin. Anterior, purtătorul de cuvânt prezidențial Dmitri Peskov a declarat că atacul cu drone ucrainene de marți asupra Moscovei a fost „răspunsul regimului de la Kiev la loviturile eficiente ale Rusiei asupra unuia dintre centrele sale de decizii”.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konasenkov, prezentând declarația de război de marți, a declarat că au fost folosite arme de precizie cu rază lungă de acțiune lansate din aer pentru a efectua lovituri de grup împotriva unor centre de decizie din Ucraina unde serviciile speciale occidentale plănuiau acte teroriste pe teritoriul rusesc

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kitul de supraviețuire de luni dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 17 aprilie 2023

Râul Darling din Australia s-a transformat într-un râu cu pești morți

Samsung primește comenzi pentru mai multe ecrane OLED pentru modelele iPhone 15