tancuri-gonflabile

Incredibil. Jucării gonflabile, pot decide desfășurarea războiului?

Incredibil. Jucării gonflabile, pot decide desfășurarea războiului?
tanc gonflabil

Încă din copilărie, știam că jucăriile gonflabile sunt întotdeauna distractive și amuzante. Mai ales dacă se sparge vreodată și reușim să ne speriem părinții sau vecinii. Pe lângă baloane, am adorat și salteaua de cauciuc, nimic nu e mai bun decât să te relaxezi pe ea pe plajă.

Dar gonflabilele nu sunt doar pentru copii sau turiști. Ele sunt perfecte și pentru vehicule publicitare profesionale și jucării pentru adulți și, după cum a relatat Reuters, cu puțină creativitate, ar putea fi folosite chiar și pentru a face o „super-armă” care ar putea influența rezultatul unui război.

banner

Este exact ceea ce a gândit compania cehă care a văzut potențialul acestor dispozitive și a răspuns cu viteza luminii la nevoile pieței.

Pierderea unui tanc modern sau a unui HIMARS nu este doar o pierdere uriașă pentru Ucraina, ci și una extrem de costisitoare. Mai ales în condițiile în care dispune de stocuri limitate ale acestor mijloace, pe care armata rusă este, de asemenea, dornică să le vâneze.

Așadar, care este soluția? Cehii par să o fi găsit. Cu o mare creativitate, ei au creat o versiune gonflabilă ieftină a acestor arme și echipamente de luptă, care poate acționa ca un fel de momeală, dar care arată înșelător de asemănător cu originalul. Dușmanii trag cu ele, irosind muniția și rachetele scumpe și permițând apărătorilor să își localizeze pozițiile de tragere.

Unul dintre aceste HIMARS false cântărește aproximativ 43 kg și poate fi echipat chiar și cu un generator de căldură, pentru o înșelăciune maximă. Prețul său variază între zece și o sută de mii de dolari, ceea ce este totuși mult mai puțin decât costul unuia adevărat, și chiar și rachetele trase asupra sa sunt mult mai scumpe.

Compania cehă a prins foarte bine această temă a momelii și a schimbării, având deja peste 30 de dispozitive diferite în gama lor.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iPhone și baterie ușor de înlocuit într-o singură propoziție? Da!

Lovitură brutală a lui Putin asupra sediului serviciilor secrete militare Ucrainene

Republica Moldova înlocuiește limba moldovenească cu limba română ca limbă națională oficială