Google ne spune ce căutări aduc bani grei

Google ne spune ce căutări aduc bani grei

Dacă ești blogger sau ai un site web, sigur te-ai întrebat care sunt cele mai bănoase subiecte și cuvinte cheie pe care să le folosești în conținutul tău. Ei bine, nu mai trebuie să ghicești, pentru că Google a dat din casă și a arătat care sunt căutările care îi umplu buzunarele.

Dar nu credeți că Google a făcut asta din bunătatea inimii, ci pentru că a fost obligat să o facă într-un proces antitrust care îl vizează. Așa că, într-un document oficial, Google a dezvăluit care au fost cele mai profitabile căutări din 2018, deși a ascuns cât a câștigat exact de pe urma lor.

Și ce credeți că au căutat oamenii cel mai mult și au dat click pe reclamele Google? Ei bine, se pare că “iphone 8”, “iphone 8 plus” și “auto insurance” au fost în topul listei, dar și “zboruri ieftine”, “direct tv” (un serviciu de televiziune) și “at&t” (un operator de telecomunicații). Nu au lipsit nici “hulu”, “uber”, sau “spectrum”, “comcast” și “xfinity” (alți furnizori de servicii), și nici “free credit report”.

Dar nu vă grăbiți să scrieți despre aceste subiecte, pentru că nu e chiar așa simplu. Lista asta nu înseamnă neapărat că aceste cuvinte cheie sunt cele mai bune pentru creatorii de conținut – și nu doar pentru că datele sunt vechi de cinci ani. Ci și pentru că oamenii care au căutat aceste lucruri au dat click mai mult pe anunțurile Google, decât pe linkurile spre alte site-uri web – deci șansele să atragi vizitatori cu aceste cuvinte cheie sunt mici, cel puțin din Google.

Plus că Google a făcut bani frumoși din aceste căutări mai mult pentru că erau foarte frecvente, nu pentru că plătea mult pe click pentru advertiseri. Se zvonește că există alte cuvinte cheie care plătesc mult mai bine pe click, cum ar fi “houston maritime attorney” sau “california auto accident lawyer”, care pot aduce până la 500-1000 de dolari pe click pentru cei care le caută.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Se lansează Samsung Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Buds FE

Xiaomi 14 va fi prezentat pe 26 octombrie, specificațiile scăpate înainte de anunț

Pentagonul: Balonul spion doborât făcea parte dintr-un program mai amplu de supraveghere

Google îți spune adevărul despre modul incognito în Chrome.

Twitter va avea un nou CEO, dar ce se întâmplă cu Elon Musk?

Kitul de supraviețuire de luni dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 24 aprilie 2023

Guvernul Ungariei a solicitat anul trecut o cantitate record de date personale de la Facebook.

Marea Britanie regretă Brexit-ul

Xiaomi 14 Ultra: Baterie mai mare, încărcare mai rapidă, ce mai vrei?

YouTube și reclamele: o poveste de dragoste și ură. Ce vă place mai mult?

Putin a stabilit deja data pentru declanșarea celui de-al treilea război mondial, spun experții

Cyber-Viața Noastră: 43 de Ani de Conținut în 60 de Secunde? Da, Se Poate!