Mark Zuckerberg se pregătește de apocalipsă și își face un palat anti-bombă

Mark Zuckerberg se pregătește de apocalipsă și își face un palat anti-bombă

Se pare că Mark Zuckerberg nu e prea optimist în privința viitorului planetei, așa că și-a luat măsuri de precauție. Șeful Meta, fostul Facebook, a decis să-și construiască un adăpost de lux, unde să se ascundă cu familia și prietenii, dacă o să vină sfârșitul lumii.

Nu a vrut să afle nimeni de planurile lui, așa că le-a cerut tuturor celor implicați în proiect să tacă din gură. Dar, cum nimic nu e secret în ziua de azi, s-a aflat totuși de complexul lui de pe o insulă din Hawaii. Se pare că a cheltuit peste 100 de milioane de dolari, ca să-și facă un paradis pe pământ.

Ce are acolo? Păi, o grămadă de clădiri, 11 dintre ele fiind niște corturi uriașe, legate între ele cu niște poduri de sfoară. Are 30 de camere, 30 de băi, și o mulțime de facilități. Dar cea mai tare chestie e buncărul de beton, de aproape 500 de metri pătrați, care are o trapă secretă și un rezervor de apă dulce. Acolo o să se ducă dacă o să înceapă războiul nuclear.

zuckerberg adapost in hawaii

Complexul lui Mark Zuckerberg are și propriul generator de curent, ca să nu depindă de nimeni. E clar că omul ăsta se pregătește de orice, și nu vrea să riște nimic. Poate că ar trebui să ne facem și noi niște adăposturi, sau poate că ar trebui să-l întrebăm pe el dacă mai are loc pentru noi. Ce zici? 😜

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce face Zelensky? El a convocat pe neașteptate consiliul militar ucrainean

Andrew Tate eliberat din custodie în România după arestul său pentru trafic de persoane

Xiaomi 14 s-au vândut ca hârtie igienică acasă la începutul epidemiei!

Angajații magazinelor Apple din Franța intră în grevă în ziua lansării iPhone 15

Manastirea Tarnita – o oaza de spiritualitate si liniste

Prețurile lui Galaxy S24 au fost dezvăluite: iată ce trebuie să știi.

Inteligența artificială poate identifica diabetul pe baza câtorva cuvinte

Noile modele Galaxy S24 vor fi dezvăluite în ianuarie: ce surprize ne așteaptă?

Imagini dramatice de la accidentul de tren din India, soldat până acum cu 280 de morți

Kitul de supraviețuire de vineri dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 21 aprilie 2023

CCR zice că foștii parlamentari merită pensii speciale.

Xiaomi SU7: Cum a fost prins în flagrant primul EV de la Xiaomi