Paco-Rabanne-a-murit

La 88 de ani a murit celebrul designer Paco Rabanne.


O nouă tragedie a lovit industria modei: la vârsta de 88 de ani, Paco Rabanne a murit.

Designerul spaniol Paco Rabanne a murit la vârsta de 88 de ani în Portsall, Franța.

banner

PACO RABBANNE A MURIT ÎN PORTSANNE, SPANIA


Moartea sa a fost confirmată de grupul spaniol Puig, care controlează casa de modă și afacerea de parfumuri Paco Rabanne.

José Manuel Albesa a declarat următoarele la momentul anunțului:

Paco Rabanne a făcut din infracțiune un magnet. Cine altcineva ar fi putut convinge femeile pariziene, primele în materie de modă, să poarte haine din plastic și metal, sau chiar să cerșească pentru ele? Numai ea putea să transforme un parfum numit Calandre, sau grila de mașină, într-un simbol al feminității moderne.


Managerul a confirmat, de asemenea, că spiritul lui Paco Rabanne, viziunea sa asupra lumii și arta sa se vor reflecta apoi în hainele și parfumurile pe care le creează. Este important ca moartea designerului să nu compromită calitatea și exclusivitatea de care brandul s-a bucurat întotdeauna.

Paco Rabanne
Paco Rabanne

COLEGII ȘI-AU LUAT RĂMAS BUN ȘI EI


Cauza decesului nu a fost încă dezvăluită. Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a lui Paco Rabanne, cu următoarele rânduri:

Îi aducem un omagiu liderului și fondatorului nostru, Paco Rabanne, care a încetat din viață astăzi, la vârsta de 88 de ani. Fiind una dintre cele mai importante figuri din industria modei din secolul XX, moștenirea sa va rămâne o sursă constantă de inspirație. Îi suntem recunoscători domnului Rabanne pentru că a creat Casa de Modă și pentru că, prin munca sa, a pus bazele unui viitor plin de posibilități.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Secretarul general al ONU: eșecul de a opri schimbările climatice este o condamnare la moarte

Ce spune stiinta despre cele 10 urgii biblice

Rulada cu ciocolată neagră – rețetă delicioasă și ușor de preparat