avion de vânătoare rusesc Su-35

Al Treilea Război Mondial este aproape: Bombardiere americane surprinse la granița cu Rusia

Un avion de vânătoare rusesc Su-35 a împiedicat luni două bombardiere strategice americane B-52 să ajungă la granița rusă deasupra Mării Baltice, a anunțat Centrul Național de Control al Apărării (NDCC) al Ministerului rus al Apărării.

La 20 martie 2023, radarele forțelor de apărare aeriană ale Districtului Militar de Vest aflate în serviciu au detectat două obiecte care zburau spre frontiera de stat a Federației Ruse deasupra Mării Baltice.
Obiectele au fost identificate ca fiind două bombardiere strategice B-52N ale Forțelor Aeriene ale SUA

– potrivit comunicatului NDCC.

Pentru a preveni încălcarea frontierei de stat, forțele de apărare aeriană ale Districtului Militar de Vest au trimis în zonă un avion de luptă Su-35.

PILOȚII AVIONULUI DE VÂNĂTOARE RUSESC AU PRELUAT ZONA DE SERVICIU STABILITĂ ȘI AU ÎMPIEDICAT AVIOANELE AMERICANE SĂ AVANSEZE.

„După îndepărtarea aeronavelor militare străine de la frontiera de stat a Rusiei, avionul de luptă rusesc s-a întors la aeroportul de bază”, a precizat NDCC.

Un incident similar a avut loc recent deasupra Mării Negre


În urmă cu doar câteva zile, o dronă americană MQ-9 Reaper s-a prăbușit în Marea Neagră ca urmare a propriilor manevre extreme, după ce a încălcat spațiul aerian rusesc.

La momentul respectiv, oficialii americani din domeniul apărării au refuzat să ofere detalii despre dronă și despre incident, dar în rapoartele ulterioare au afirmat că armata americană a trimis o a doua dronă la locul unde a fost distrusă prima dronă.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cea mai mare Mănăstire din România, Mănăstirea Clocociov

RAR a găsit defecțiuni tehnice la 45% din vehiculele verificate în trafic

Secretarul general al ONU: eșecul de a opri schimbările climatice este o condamnare la moarte

Blogul folosește cookie-uri pentru o funcționare mai rapidă. Apăsați Sunt de acord pentru cea mai bună experiență View more
Sunt de acord
Nu