GTA VI: trailerul a fost lansat mai devreme și e de vis! Vezi aici cum arată noul joc!

GTA 6: trailerul a fost lansat mai devreme și e de vis! Vezi aici cum arată noul joc!

Azi dimineață a fost șoc și groază și da, e pe bune: Rockstar a dat drumul la trailerul Grand Theft Auto VI mai devreme decât ziceau ei. Dezvoltatorii s-au grăbit, că erau prea multe leak-uri care circulau de ieri.

Rockstar Games a aruncat pe net în seara asta primul trailer tare de tot pentru Grand Theft Auto 6, spunând că ultimul episod din seria lor de senzație va veni mai târziu, în 2025. Știam deja de la leak-ul de anul trecut că jocul o să fie în Vice City – un Miami de-ăla fals – și o să aibă două personaje principale, o pereche de îndrăgostiți, cu o tipă pe nume Lucia!

Dezvoltatorii au dat trailerul mai devreme decât ziceau ei, după ce un user X pusese deja video-ul, sau mai bine zis o variantă de-ăla slabă cu watermark, așa că studioul n-a mai stat pe gânduri. Muzica e făcută de piesa Love is Long Road a lui Tom Petty.

“Grand Theft Auto VI continuă să spargă barierele unei experiențe imersive, bazate pe poveste și cu o lume deschisă”, a zis Sam Houser, șeful Rockstar. “Suntem nerăbdători să vă arătăm această nouă viziune jucătorilor din toată lumea.”

Jocul e pus în statul Leondia, unde sunt străzile alea pline de neon din Vice City și o zonă de țară mare de tot. O să fie cel mai “mare și mai imersiv” salt evolutiv al seriei până acum.

În comunicatul oficial de presă, PlayStation 5 și Xbox Series X/S sunt marcate ca platforme, PC-ul nu este încă disponibil, ceea ce înseamnă că o să trebuiască să așteptăm niște luni în plus pentru ăsta, ca și la GTA V.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IKEA cere clienților să returneze încărcătorul USB defect. Afla detaliile aici.

YouTube zice pa la revedere la blocarea reclamelor

Inteligența artificială poate identifica diabetul pe baza câtorva cuvinte

Breaking: Rockstar a anunțat Grand Theft Auto 6

Insula energetică din România

Proprietarii Google Pixel 8 Pro se plâng de niște umflături sub ecran.

Google ne-a mințit cu inteligența artificială nou-nouță Gemini.

Pauza de Pepsi și snacks-uri la Carrefour în Franța – Prețurile au luat-o razna!

Aeroportul Brașov, un vis frumos care s-a sfârșit. Cum au dispărut destinațiile din orarul de zbor.

Bullying-ul școlar a atins un nivel înfricoșător, elevii folosesc și inteligența artificială

Pilot de vânătoare american: Există OZN-uri reale și nu sunt baloane

Tesla recheamă peste 2 milioane de mașini pentru a actualiza software-ul Autopilot