Putin a stabilit deja data pentru declanșarea celui de-al treilea război mondial, spun experții

Putin a stabilit deja data pentru declanșarea celui de-al treilea război mondial, spun experții

Sună ca un scenariu de coșmar, dar ar putea fi realitate în curând. Un alt război mondial ar putea începe în orice moment, dacă ne luăm după predicția unui expert în război. Află când ar putea avea loc! Un specialist în conflicte a anunțat exact când Vladimir Putin ar putea porni cel de-al treilea război mondial, conform Daily Star.

Liderul rus își asumă riscuri mari de când a invadat țara vecină, Ucraina, în 2022. Profesorul Anthony Glees a dezvăluit acum data precisă la care ar putea declanșa un război global.

La 75 de ani, de la Universitatea Buckingham, el a avertizat NATO și aliații săi să se pregătească pentru un război care ar putea începe pe 18 martie. Aceasta este ziua în care Putin ar urma să își proclame o nouă victorie la urne, deoarece alegerile prezidențiale din Rusia vor avea loc pe 17 martie. Dar primul pas nu va fi făcut de Putin, ci de cel care a spus deja că Adolf Hitler “nu a fost chiar așa de rău”.

Profesorul Glees spune că este evident că președintele belarus Alexander Lukașenko este o păpușă în mâinile lui Putin. Se presupune că Lukașenko va acuza Polonia sau Ucraina de o încălcare a graniței și va “întoarce situația”. NATO ar începe atunci să se mobilizeze, dar până atunci, forțele rusești ar fi ocupat deja statele baltice și poate Polonia.

Putin crește cheltuielile militare

“Putin și-a obligat deja guvernul să mărească bugetul militar cu 40%. Acest lucru este enorm și reprezintă o mare provocare. Desigur, în primul rând pentru Ucraina, dar și pentru NATO, și mai ales pentru acei membri NATO care au făcut parte din Uniunea Sovietică sau au fost sub influența sovietică”, a accentuat el.

Dar expertul a subliniat și ce trebuie făcut acum pentru a se pregăti pentru un posibil război iminent. Și nu, asta nu înseamnă să te antrenezi pe Call of Duty, ci o planificare serioasă a apărării.

După părerea sa, primul lucru care trebuie făcut este ca Ucraina să respingă ferm atacul lui Putin înainte de alegerile prezidențiale rusești din martie. El a adăugat: “În al doilea rând, trebuie să-i convingem pe oameni că este nevoie de recrutare dacă situația se va agrava. De asemenea, trebuie să lucrăm la măsuri de protecție civilă. În final, trebuie să continuăm ceea ce facem, cum ar fi să cheltuim mai mulți bani pentru apărare și să menținem exercițiile NATO.”

“Prin aceste exerciții, trebuie să-i demonstrăm lui Putin că îl vom anihila în câteva minute dacă vreun soldat rus va trece granița NATO. Și dacă vrem să evităm o repetiție a anilor 1930, trebuie să învățăm din anii 1930”, a subliniat el.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un bloc de 14 etaje din Valencia a ars ca o torță, din cauza izolației care a luat foc

Scandalul modului Incognito ar putea costa Google miliarde de dolari

Breaking News: Sfântu Gheorghe în Pragul Magiei! Vezi Ce initiativa INCREDIBILĂ Face USR Pentru Un Parc De Vis

Threads, noul site de social media al Meta, vine în Europa de Crăciun

Unui tip din satu-mare i-a picat un BMW din cer. Cum a aflat de el.

Imagini dramatice de la accidentul de tren din India, soldat până acum cu 280 de morți

Problema cu dispozitivele iPhone 15 din nou – nu se încarcă corect în mașini

Proprietarii Google Pixel 8 Pro se plâng de niște umflături sub ecran.

Xiaomi 14 s-au vândut ca hârtie igienică acasă la începutul epidemiei!

A fost prins individul de 34 de ani care a răpit-o pe Melinda, fetița de 13 ani din Sighetu Marmatiei.

Iată tot ce trebuie să știi despre noile iPhone-uri 15. Pret si disponibilitate in Romania

Prison Break revine pe „ecrane”, dar cu surpize.