Concediat din Marina Militară pentru că a postat fotografii picante, în uniformă, pe OnlyFans

Concediat din Marina Militară pentru că a postat fotografii picante, în uniformă, pe OnlyFans

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost nevoit să părăsească Marina Regală britanică din cauza OnlyFans, după ce s-a aflat că a postat fotografii și videoclipuri explicite cu el însuși, unele dintre ele realizate la bordul navei de război HMS Prince of Wales.

Zak Blackman, care a povestit pentru The Sun, s-a înrolat în Marina Militară în 2020, unde a lucrat pentru un salariu de 1.500 de lire sterline (8600 lei). Pentru a suplimenta ceea ce i se părea un salariu prea mic, el a făcut în mod regulat fotografii și videoclipuri cu el însuși pentru OnlyFans, cunoscut pentru conținutul său explicit, care părea să fie mai profitabil decât Marina: A câștigat 20.000 de lire sterline pe lună, adică aproape 115.000 lei, din conținutul său.

Bărbatul a fost prins când colegii săi au aflat despre „jobul” său secundar. Acesta a fost pus în fața unei decizii: fie să șteargă imaginile și să renunțe la OnlyFans, fie să fie concediat. Blackman a refuzat și a fost nevoit să plece.

Se pare că, din punct de vedere financiar, schimbarea a dat roade, deoarece a fost recent semnat de o agenție, iar el a vorbit cu nu puțină încredere despre noua sa viață, dezvăluind că nu a renunțat complet nici la linia navală, deși o cultivă dintr-o cu totul altă perspectivă:

Sunt milionar acum, sunt pe cale să îmi cumpăr un Lamborghini și m-am mutat într-un penthouse în Manchester. Sper ca în câțiva ani să câștig destui bani pentru a mă pensiona. Există o cerere uriașă de fotografii sexy în uniformă, pe care le fac.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă un cutremur în Turcia, pagube de sute de miliarde de dolari

Apple vă spune adio: nu mai așteptați acest produs, e o iluzie!

X, în cădere liberă: cum a ajuns platforma lui Elon Musk să fie eclipsată de Instagram

Accident lângă Minerva în Mănăștur. Un bătrân de 75 de ani, ucis de o mașină

Optus Australia: În continuare nu se știe ce a deconectat jumătate de continent de la internet

Au proiectat un Robot cu ajutorul ChatGPT-ului.

Google ne spune ce căutări aduc bani grei

RAR a găsit defecțiuni tehnice la 45% din vehiculele verificate în trafic

YouTube zice pa la revedere la blocarea reclamelor

Cum ne afectează domul de căldură care se așterne peste Europa

FBI: coronavirusul a fost probabil eliberat dintr-un laborator

Dan Diaconescu a fost retinut pentru ar fi întreţinut relaţii sexuale cu gemene de 15 ani