Situație excepțională: Casa Albă a fost evacuată, în clădire a fost descoperit ceva incredibil

Situație excepțională: Casa Albă a fost evacuată, în clădire a fost descoperit ceva incredibil

Aripa de Vest a Casei Albe, care este deschisă turiștilor, a trebuit să fie evacuată duminică.

S-a dovedit că clădirea a trebuit să fie evacuată deoarece Serviciul Secret, în timpul unui control de rutină, a găsit o pulbere albă suspectă, care ulterior s-a dovedit a fi cocaină. S-a precizat că evacuarea clădirii a fost ordonată duminică, la ora locală 20:45, iar autoritățile – pompierii și personalul serviciilor de urgență – au ajuns la fața locului în scurt timp și au început să investigheze problema.

Nu s-a precizat cu exactitate unde a fost găsit drogul suspectat în aripa de vest, dar un test rapid efectuat la fața locului a confirmat suspiciunea că pudra albă găsită este de fapt cocaină.

Drogurile găsite au fost trimise pentru analize de laborator suplimentare, iar o anchetă privind modul în care drogurile au ajuns la Casa Albă este în curs de desfășurare

-au preciat Serviciile într-o declarație.

Președintele american Joe Biden nu se afla la Casa Albă în momentul incidentului și a plecat vineri la Camp David, revenind la Washington marți.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înotul în apă rece ca gheața face minuni pentru corpul tău. Iată beneficiile!

A murit Burt Bacharach, celebrul compozitor al hiturilor „My Head” „I Say A Little Prayer” premiat cu Oscar.

Avem vești bune și vești proaste pentru susținătorii lui Donald Trump