miercuri

Kitul de supraviețuire de miercuri dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 19 aprilie 2023

Nu vrei să retezi pe cele mai recente știri, promoții și cursuri de schimb? Nu ești sigur dacă să-ți arunci ochelarii de soare sau mănușile în geantă astăzi? Vă arătăm la ce să te aștepți astăzi.

Oferta Emag

Ziua Numelui

Leo


Stirile Zilei


Curs Valutar 19 Aprilie 2023

Euro
USD
GBP
CHF

4.9330

4.5145

5.5984

5.0170


Vremea în toată țara pe 19 aprilie 2023

Ei bine, în general cerul va fi gri în ţară, cu temperaturile maxime ajungând la doar 19 grade şi cele minime în jur de 3 grade, sub cele medii pentru această perioadă. Ploile se vor auzi îndeosebi în sud-vest, centrul ţării şi în zonele muntoase, iar mai târziu în sud-est, însoţită deseori de descărcări electrice. În Muntenia şi Dobrogea se vor strânge cantităţi mai mari de apă, ajungând până la 25 litri pe metru pătrat. La altitudini de peste 1700 de metri, se pot observa chiar şi lapoviţă şi fulgi de zăpadă. Vântul va sufla ușor, dar intensificându-se la munte. În plus, se poate forma ceaţă local în vestul şi în sud-vestul ţării. Aşadar, fii pregătit să înfrunţi această vreme ciudată, cu temperature maxime uşor sub media multianuală, în jur de 15 grade, şi cele minime de 8-9 grade.


Oferta Zilei

🌎 Verde la Reduceri la Elefant

skin verde la reduceri 13aprilie 2023

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să descarci Reels de pe Instagram – noua funcție e disponibilă pentru toți

Amazon intră în cursa inteligenței artificiale generative cu Amazon Q, un asistent virtual pentru întreprinderi

Epava submarinului dispărut Titan a fost găsită