rihanna-insarcinata-superbowl

Rihanna și-a ascuns atât de bine sarcina, încât nici cei 280 de dansatori de back-up nu au aflat până la Super Bowl

Nimeni nu a văzut ce avea să poarte înainte de Halftime Show, iar la repetiții a purtat haine largi.

Una dintre marile surprize ale spectacolului din pauza Super Bowl din acest weekend a fost că Rihanna așteaptă al doilea copil, la nouă luni de la nașterea băiețelului ei. Acest lucru a fost dezvăluit în timpul Halftime Show, când cântăreața și-a mângâiat burtica în ținuta sa roșie.

rihanna insarcinata superbowl

Până atunci, vestea bebelușului a fost un secret total, nefiind cunoscută nici măcar de personalul de concert, inclusiv de cei 280 de dansatori de back-up. Cântăreața a făcut acest lucru apărând la repetiții și la evenimentele media de dinaintea spectacolului în haine largi care îi acopereau inteligent burtica.

Deși a ținut secretă vestea, unii cred că a mai făcut aluzie la ea. Într-un articol din Daily Mail, ea a fost întrebată în timpul unui interviu dacă va fi un invitat surpriză la Super Bowl, la care Rihanna a răspuns că se gândește să aducă pe cineva special pentru a face referire la copilul ei nenăscut.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zelenski sosește astăzi în România și urmează să fie întâmpinat de către președintele Iohannis și premierul Ciolacu

ASUS ROG Phone 8, sosește în curând.

Scandalul modului Incognito ar putea costa Google miliarde de dolari

Elon Musk spune că OMS conduce lumea

Experiența Facebook se Schimbă: Abonamente Fără Reclame la Jumătate de Preț!

A sosit versiunea stabilă de Android 14 pentru OnePlus 11. Iată noutățile

Noua lege a permisului de conducere pentru categoria B, care include şi motocicletele. Senatul a votat favorabil după reexaminarea cerută de preşedinte

Proprietarul de la Csíki Sör rămâne fără pașaport diplomatic după ce a fost prins cu viteză

O situație alarmantă se desfășoară în cele patru județe, unde meteorologii au emis cod roșu de viscol puternic.

La 88 de ani a murit celebrul designer Paco Rabanne.

Atenție la Înșelăciuni Pe WhatsApp! Telefoanele Vuiesc de Invitații Escrocilor

 ROMÂNUL CARE A ÎNCERCAT SĂ FACĂ DRIFTURI CU BMW-UL PE PLAJA DIN BELGIA A RĂMAS FĂRĂ MAȘINĂ, DAR NU ȘI FĂRĂ SCUZE: „AM CREZUT CĂ E PARCARE”