Noi modele de iPad, iPad mini și iPad Air vor apărea în următoarele luni

Noi modele de iPad, iPad mini și iPad Air vor apărea în următoarele luni

Apple lucrează la o serie de noi tablete care vor debuta în lunile următoare. Se pare că dispozitivele vor fi lansate cu iPadOS 17, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta ca acestea să debuteze înainte de septembrie 2024, înainte ca iPadOS 18 să sosească pe dispozitivele suportate.

Oferta Emag

Nu se știe încă cu certitudine absolută când anume vor fi anunțate dispozitivele, dar se știe cu aproximație ce modele vor fi actualizate. Se pare că se lucrează la un nou iPad mini, designul nu se va schimba prea mult, dar componentele interne vor fi înlocuite.

Apple iPad Mini

Ar fi frumos ca acest model să primească în sfârșit un ecran decent, dar cel mai probabil va rămâne același panou IPS LCD de 60 Hz, dar să sperăm că cel puțin bug-ul de jelly scrolling va fi rezolvat. OLED, ProMotion, acestea sunt, probabil, de pus în uitare.

Potrivit celor mai recente informații, anul viitor vor fi prezentate nu una, ci două ediții ale iPad Air, dintre care una ar putea fi o versiune cu un ecran mai mare sau o variantă cu caracteristici mai avansate decât modelul de bază. Nu se știe încă cu siguranță.

Dacă totul este adevărat, și iPad-ul entry-level va fi actualizat. Va sosi cea de-a 11-a generație, designul va rămâne același, dar sub piele va exista un chipset actualizat. Inutil să mai spunem că vor veni și noile tablete iPad Pro, cu un procesor M3 în interior, din nou în două dimensiuni. Pe baza zvonurilor anterioare, ne putem aștepta ca ecranele cu cristale lichide de pe ambele modele să fie înlocuite cu unele organice.

Se zvonește, de asemenea, că o nouă tastatură Magic Keyboard va debuta împreună cu tabletele anul viitor, ceea ce ar trebui să dea iPad-urilor un aspect și mai asemănător cu cel al unui laptop. Noua tastatură va fi realizată din aluminiu și nu din plastic, trackpad-ul va fi mai mare decât cel actual, iar la periferie vor fi adăugați noi senzori, inclusiv un accelerometru.

Se așteaptă ca tastatura Magic Keyboard să debuteze odată cu noul iPad Pro. Așadar, datele exacte ale prezentării nu sunt deocamdată cunoscute, nici prețurile preconizate.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce face Zelensky? El a convocat pe neașteptate consiliul militar ucrainean

Zelenski sosește astăzi în România și urmează să fie întâmpinat de către președintele Iohannis și premierul Ciolacu

Lupta Georgiei pentru aderarea la UE pe fondul presiunilor politice din partea Rusiei