Video cu Cybertruck-ul Tesla, căruia i s-a golit întregul rezervor al unei mitraliere

Video cu Cybertruck-ul Tesla, căruia i s-a golit întregul rezervor al unei mitraliere

Recent, cineva care se afla pe o autostradă din SUA a reușit să surprindă un Tesla Cybertruck care părea că a fost implicat într-un schimb de focuri foarte serios: partea șoferului era acoperită de ceea ce păreau a fi urme de gloanțe. În scurt timp s-a aflat că este posibil să fi fost așa – dar nu a fost un accident faptul că mașina se afla în calea gloanțelor, ci a fost ceva ce Tesla a făcut intenționat.

Cel puțin, asta sugerează tweet-ul lui Elon Musk cu privire la o înregistrare video în care Cybertruck este „decorat” de o ploaie de gloanțe. În acesta, CEO-ul Tesla spune că vehiculul a fost incendiat anterior de ei – probabil pe șantierul unei fabrici – cu un așa-numit pistol mitralieră Thompson, al cărui încărcător întreg ar fi fost descărcat pe mașină.

Potrivit lui Musk, niciunul dintre gloanțe nu a intrat în habitaclul Cybertruck. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că au fost gloanțe de calibru .45 relativ mici și că este clar că geamul camionetei nu a fost atins de niciunul dintre gloanțe. Probabil că nu din întâmplare – Tesla și Musk au fost deja „arși” de faptul că vehiculul a fost literalmente blindat împotriva gloanțelor la prezentarea sa inițială, când a fost spart în ciuda faptului că era destinat să demonstreze rezistența sa.

Cybertruck-urile sunt încă conduse doar de câțiva șoferi de test selectați, la mai bine de doi ani de la data de lansare anunțată inițial, iar Tesla nu a livrat încă niciunul clienților. Cu toate acestea, Musk a anunțat recent o nouă dată de lansare, iar primele exemplare ale pick-up-ului vor fi în sfârșit livrate în ultima zi a lunii noiembrie, deși producția de masă este încă așteptată să înceapă abia în 2024.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Microsoft, dată în judecată și ea pentru că a furat cărți pentru AI

Problema cu dispozitivele iPhone 15 din nou – nu se încarcă corect în mașini

Românii cu dizabilități vor primi vouchere de până la 7.000 de euro pentru tehnologie asistivă.

Ați văzut asta? Un șofer pe contrasens pe A1 lângă Cisnădie a devenit vedetă pe internet!

Ucrainenii nu se opresc, continuă să atace podul din Crimeea

Pauza de Pepsi și snacks-uri la Carrefour în Franța – Prețurile au luat-o razna!

Apple riscă să-i dezamăgească din nou pe clienții săi cu ecranele iPhone 16 și 16 Plus

Adevărul șocant despre cum Facebook și Instagram îi atrag pe copii pe platformele lor

Tesla în flăcări: câtă apă crezi că a trebuit să toarne pompierii?

Marea Resetare: Ce este?

Incredibil. Jucării gonflabile, pot decide desfășurarea războiului?

Coreea de Nord ar fi lansat un nou tip de rachetă balistică