După mulți ani de întârzieri, primele SUV-uri Tesla Cybertruck vor începe să fie livrate pe 30 noiembrie

După mulți ani de întârzieri, primele SUV-uri Tesla Cybertruck vor începe să fie livrate pe 30 noiembrie

Compania de automobile electrice a lui Elon Musk a anunțat că va începe să livreze primele SUV-uri Cybertruck EV în Statele Unite pe 30 noiembrie, după ani de așteptare a primilor clienți, unii dintre aceștia urmând să intre în posesia celei mai noi mașini în cadrul unei ceremonii.

CEO-ul Tesla a promis încă din luna aprilie a acestui an că primele vehicule Cybertruck vor sosi în acest an, după o lungă așteptare, mai exact din 2019. Dacă e să dăm crezare cifrelor, în prima rundă vor fi vândute 125.000 de pick-up-uri, urmate de un flux constant de livrări.

Cei care plasează o comandă acum vor trebui să aștepte până în 2027 pentru a primi livrarea. Potrivit rapoartelor, arhitectura electrică a vehiculului a fost reproiectată pentru a respecta standardul de 800 V, care este utilizat de modele electrice de mare putere, cum ar fi Audi e-Tron și Hummer EV de la GMC, pentru a asigura o încărcare mai rapidă. Automobilul a fost deja testat în mai multe locații în ultimele săptămâni, fiind deja realizate numeroase imagini, dar în curând vom vedea mai multe pe șosele.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe piața criptomonedelor sunt prezente atât un nivel ridicat de scepticism, cât și intenția investitorilor

Kush, drogul care ucide și zombifică în Africa de Vest

Ucraina poate adera la NATO dacă sunt îndeplinite condițiile necesare

Apple renunță la dezvoltarea propriului modem 5G?

Viața ar putea exista pe Mercur, potrivit unui nou studiu

Black Friday la eMAG: peste 2,8 milioane de oferte la preţuri de năuc.

Orice ar face, nord-coreenii se joacă cu viețile lor

Facebook ne ia de proști cu varianta plătită!

OpenAI a renunțat la interdicția de a folosi ChatGPT în scopuri militare: ce secrete ascunde chatbot-ul?

WhatsApp pentru iPhone și Android: două actualizări uimitoare pentru toți utilizatorii!

Problema cu dispozitivele iPhone 15 din nou – nu se încarcă corect în mașini

Blogger Rus ucis în explozia unei bombe: Suspectul a fost arestat