După mulți ani de întârzieri, primele SUV-uri Tesla Cybertruck vor începe să fie livrate pe 30 noiembrie

După mulți ani de întârzieri, primele SUV-uri Tesla Cybertruck vor începe să fie livrate pe 30 noiembrie

Compania de automobile electrice a lui Elon Musk a anunțat că va începe să livreze primele SUV-uri Cybertruck EV în Statele Unite pe 30 noiembrie, după ani de așteptare a primilor clienți, unii dintre aceștia urmând să intre în posesia celei mai noi mașini în cadrul unei ceremonii.

Oferta Emag

CEO-ul Tesla a promis încă din luna aprilie a acestui an că primele vehicule Cybertruck vor sosi în acest an, după o lungă așteptare, mai exact din 2019. Dacă e să dăm crezare cifrelor, în prima rundă vor fi vândute 125.000 de pick-up-uri, urmate de un flux constant de livrări.

Cei care plasează o comandă acum vor trebui să aștepte până în 2027 pentru a primi livrarea. Potrivit rapoartelor, arhitectura electrică a vehiculului a fost reproiectată pentru a respecta standardul de 800 V, care este utilizat de modele electrice de mare putere, cum ar fi Audi e-Tron și Hummer EV de la GMC, pentru a asigura o încărcare mai rapidă. Automobilul a fost deja testat în mai multe locații în ultimele săptămâni, fiind deja realizate numeroase imagini, dar în curând vom vedea mai multe pe șosele.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cand razboiul rece a devenit fierbinte

Renault Legend: Mașina electrică de oraș care costă mai puțin de 20.000 de euro

Killa Fonic și Vama se vor duela pe scene diferite la următoarea ediție Red Bull SoundClash.