Un cal s-a dezlănțuit într-un Boeing, iar avionul a aterizat de urgență

Un cal s-a dezlănțuit într-un Boeing, iar avionul a aterizat de urgență

Echipajul islandez de la Air Atlanta a încercat să atragă animalul înapoi, dar nu a reușit.

Zborul companiei Air Atlanta Icelandic de la New York la Liege, Belgia, a fost nevoit să se întoarcă din cauza unui cal care a scăpat în cala de marfă a avionului, relatează ABC.

Boeing 747 urca la o altitudine de 9448 de metri și se afla în aer de o jumătate de oră când animalul s-a eliberat din țarc. Echipajul a încercat să îl atragă înapoi, dar nu a reușit. Avionul se afla în zona Boston când pilotul a semnalat că trebuie să se întoarcă.

zbor

Un veterinar aștepta calul la zbor pe aeroportul JFK din New York, deoarece animalul se simțea vizibil rău. Incidentul a avut loc pe 9 noiembrie, iar avionul a ajuns în cele din urmă în Belgia în dimineața zilei de 10 noiembrie.

Rămâne neclar cum a reușit calul să scape, iar compania aeriană care a operat zborul nu a răspuns încă pentru ABC.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce este Hamas? Ce se întâmplă în Israel și Fâșia Gaza?

Cele mai valoroase 10 diamante din lume

A comandat un iPhone 15 de la Apple și a primit în schimb una Fake cu Android.

Poliția Germană a confiscat 50.000 de bitcoini, în valoare de aproximativ 2 miliarde de euro.

A sosit versiunea stabilă de Android 14 pentru OnePlus 11. Iată noutățile

Ce tărăboi pe străzi! Două BMW-uri s-au pupat în Oradea, iar pentru un şofer galaţean „petrecerea” s-a terminat cu dosar penal!

Ce face Zelensky? El a convocat pe neașteptate consiliul militar ucrainean

Atentie, soferi! Amenzile de circulație iau avant cu noul an cu Ordonanța Trenuleț.

Cyber-Viața Noastră: 43 de Ani de Conținut în 60 de Secunde? Da, Se Poate!

Avdiivka, orașul asediat de ruși. Ucrainenii se luptă cu disperare: „Ne atacă din toate părțile, cu tot felul de brigăzi”

Statul le oferă 2.000 de lei lunar familiilor cu trei sau mai mulți copii, fără să țină cont de venituri | Legea a fost votată tacit în Parlament

The New York Times cere despăgubiri de la OpenAI și Microsoft pentru că le-au folosit articolele pentru a antrena chatboturile.