Alibaba, implicată în afacerea plușurilor Squishmallows contrafăcute: Ce măsuri a luat judecătorul

Alibaba, implicată în afacerea plușurilor Squishmallows contrafăcute: Ce măsuri a luat judecătorul

Alibaba nu scapă ușor de acuzațiile că a vândut plușuri Squishmallows contrafăcute. Un judecător american a decis că procesul trebuie să continue și că Alibaba trebuie să răspundă pentru faptele sale.

Judecătorul a fost de acord cu Kelly Toys, compania care produce plușurile originale și care aparține de gigantul Berkshire Hathaway al lui Warren Buffett. Kelly Toys susține că Alibaba a fost complice la încălcarea drepturilor lor de autor și că a protejat comercianții care vindeau plușuri false.

Kelly Toys nu este la prima acțiune în justiție împotriva Alibaba. Deja a dat în judecată 90 de comercianți care vindeau plușuri Squishmallows contrafăcute pe platforma Alibaba. Dar Alibaba nu a făcut nimic pentru a opri această practică ilegală. Ba chiar a încurajat-o, punând autocolante pe produsele false.

Alibaba se apără spunând că nu are nicio vină și că Kelly Toys nu a adus dovezi suficiente pentru a demonstra implicarea lor. Alibaba susține că Kelly Toys cere în mod abuziv să fie protejată de lege, în detrimentul comercianților.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Maimuțele au pus stăpânire pe un oraș turistic. Localnicii sunt înspăimântați

Kitul de supraviețuire de luni dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 17 aprilie 2023

Membrii unei grupări infracționale au fost arestați pentru că distribuiau droguri în rândul elevilor și studenților din marile orașe ale țării

Extinderea granițelor NATO spre Rusia prin aderarea Finlandei la alianță

Volvo oprește definitiv producția de motoare diesel

Aeroportul Brașov, un vis frumos care s-a sfârșit. Cum au dispărut destinațiile din orarul de zbor.

Concediat din Marina Militară pentru că a postat fotografii picante, în uniformă, pe OnlyFans

Avem vești bune și vești proaste pentru susținătorii lui Donald Trump

Zăpada i-a dat de gol pe cei de la Tesla: Cybertruck-ul lui Musk a avut nevoie de ajutorul unui Ford ca să scape

Mark Zuckerberg se pregătește de apocalipsă și își face un palat anti-bombă

Accident lângă Minerva în Mănăștur. Un bătrân de 75 de ani, ucis de o mașină

Un bărbat a fost jefuit, dar i-a fost returnat telefonul mobil pentru că nu era un iPhone