Xiaomi 14 s-au vândut ca hârtie igienică acasă la începutul epidemiei!

Xiaomi 14 s-au vândut ca hârtie igienică acasă la începutul epidemiei!

Xiaomi 14 face ravagii pe piață, pentru că e atât de tare încât nu mai găsești de el.

Lei Jun, șeful Xiaomi, a zis că Xiaomi 14 a vândut peste un milion de bucăți în doar o săptămână. Asta înseamnă că poate s-a terminat criza de telefoane din China. Sau poate că, pur și simplu, Xiaomi 14 e un telefon de vis, pe care toată lumea și-l dorește.

Că doar nu degeaba piața din China a fost în scădere de 10 trimestre la rând. Un lucru ciudat e că Huawei a revenit în forță și pe segmentul 5G. Nu știu cum a făcut-o, dar a dat peste cap toate calculele cu Mate Pro 60.

Dar să nu ne abatem de la subiectul nostru, Xiaomi 14. Acesta a fost lansat la sfârșitul lui octombrie și a ajuns în magazine pe 31, dar asta doar în China. Pentru restul lumii, se pare că va fi disponibil abia la începutul lui 2024.

Ca să vă faceți o idee, are un ecran WQHD+ (522 ppi) de 6,7 inchi, care merge cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, și o luminozitate de 3000 nit. La interior are un procesor Snapdragon 8 Gen 3, până la 16 GB de RAM și 256 sau 512 GB de spațiu, în funcție de model. Bateria e de 4880 mAh, și se încarcă la 120 de wați pe fir sau la 50 de wați wireless.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Titluri de stat ”Tezaur”: oportunitatea de a face bani cu banii statului, fără risc și fără impozite.

Tucker Carlson vine cu un nou emisiune pe Twitter.[VIDEO]

Starlink oferă internet gratuit într-o singură țară timp de 3 ani

Reducerea producției OPEC ar putea duce la creșterea prețului petrolului

Primarul Antal Árpád, în urma incendiului de la fosta Casă de Cultură a Sindicatelor: „Aceasta este consecința neglijenței statului român!”

RAR a găsit defecțiuni tehnice la 45% din vehiculele verificate în trafic

Xiaomi 14 va fi prezentat pe 26 octombrie, specificațiile scăpate înainte de anunț

Boeing a fost jefuit de celebra bandă de Hackeri santajatori LockBit.

Kitul de supraviețuire de luni dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 17 aprilie 2023

BCA vs Caramida: Care este cel mai bun material de construcție pentru proiectul tău?

Marea Britanie regretă Brexit-ul

China oprește importul de fructe de mare din Japonia din cauza Fukushima