Orice ar face, nord-coreenii se joacă cu viețile lor

Orice ar face, nord-coreenii se joacă cu viețile lor

Cei care trăiesc sub dictatura lui Kim Jong Un în Coreea de Nord trebuie să se supună unor legi șocante, cu pedeapsa cu moartea chiar și pentru cea mai mică infracțiune. Iată câteva legi foarte ciudate.

S-a vorbit mult despre Coreea de Nord în ultimii ani, cu armata sa care a lansat o serie de rachete balistice, dar și cu liderul nord-coreean Kim Jong Un care a amenințat că va întreprinde o „acțiune militară decisivă” împotriva Japoniei. În plus, aceștia testează acum rachete de croazieră care transportă arme nucleare tactice.

Între timp, circulă cele mai nebunești teorii despre liderul dictaturii, Kim Jong Un: în ultimul nostru articol, am scris că unele rapoarte sugerează că Kim ar fi într-o formă foarte proastă, nu doar teribil de obez, ci și posibil să sufere de insomnie.

Coreea de Nord are o mulțime de legi incredibile de care oamenii din țară trebuie să fie conștienți, deoarece chiar și cea mai mică infracțiune este pedepsită cu moartea. Una dintre ele este că

dacă o casă a unui nord-coreean ia foc, este datoria sa cetățenească să evacueze toate fotografiile liderului din apartament/casă, abia apoi se poate ocupa de siguranța sa și a familiei sale. Dacă după stingerea incendiului și salvare se găsește chiar și o singură fotografie arsă, întreaga familie va fi executată.

-scrie Promotions.

În Coreea de Nord, este, de asemenea, obligatoriu să mergi la vot – dar buletinul de vot are un singur nume, cel al actualului lor lider, Kim Jong Un. Neprezentarea – indiferent de motiv – este pedepsită cu moartea.

Cea de-a treia lege uimitoare este, din nou, legată de Kim: nu se poate căsca în timpul discursurilor sale, sau chiar în compania sa, deoarece oricine este prins căscând va fi executat.

Nu există milă nici pentru copii

De asemenea, am relatat recent că un copil din Coreea de Nord a a trait liber doar 2 ani din viața lui, el și părinții săi fiind condamnați la închisoare pe viață pentru că au fost găsiți în posesia unei Biblii.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

UPDATE – Accident grav în Ungaria, patru elicoptere de ambulanță au ajuns la fața locului pentru a-i salva pe răniți.

Kitul de supraviețuire de marți dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 18 aprilie 2023

Google și Amazon să acționeze după moartea unei femei în urma unui pact de sinucidere

Elon Musk și-a lansat chatbotul Grok, care face mișto de gătitul de cocaină

YouTube și reclamele: o poveste de dragoste și ură. Ce vă place mai mult?

O bunică din franța a dat lovitura cu o icoană uitată în bucătărie.[Video]

Poliția Germană a confiscat 50.000 de bitcoini, în valoare de aproximativ 2 miliarde de euro.

Cum să vă bucurați de 1.500 de lei pentru fiecare copil înscris la creșință sau grădiniță

Manastirea Tarnita – o oaza de spiritualitate si liniste

RCA la Euroins expiră pe 7 decembrie: cum să îți recuperezi banii și să îți asiguri mașina.

Tesla în flăcări: câtă apă crezi că a trebuit să toarne pompierii?

A inceput Nebunia Reducerilor Black Friday si in magazinele fizice.