Zăpada i-a dat de gol pe cei de la Tesla: Cybertruck-ul lui Musk a avut nevoie de ajutorul unui Ford ca să scape

Zăpada i-a dat de gol pe cei de la Tesla: Cybertruck-ul lui Musk a avut nevoie de ajutorul unui Ford ca să scape

Cum a râs pădurea de Cybertruck-ul lui Musk, care a rămas înzăpezit și a fost salvat de un Ford

Dacă vă gândeați că Cybertruck-ul lui Elon Musk e o minune tehnologică, care poate face față oricărui teren, vă înșelați amarnic. Camioneta electrică, care arată ca o cutie de metal, a fost făcută de râs de zăpadă și a avut nevoie de ajutorul unui Ford ca să iasă din belea. Asta după ce transporta un pom de Crăciun pe platforma sa, ca să se dea mare că e ecologic.

Los Angeles Times a aflat de incidentul penibil, care a avut loc într-o pădure din California. Se pare că mulți au fost martori la eșecul lui Musk, care a vrut să demonstreze că Cybertruck-ul “are mai multă utilitate decât o camionetă”. Păi, dacă asta e utilitatea, mai bine mergem pe jos.

Și serviciul forestier local, Stanislaus National Forest Service, care se ocupă de pădurea respectivă, a avut o glumă acidă la adresa mașinii defecte. Au spus că ar fi dispuși să le ofere celor de la Tesla niște lecții despre cum să folosească vehiculele de teren pe proprietatea publică, ca să nu mai facă de râs. Sub filmulețul cu scena jenantă, un comentator a explicat că probabil diferențialul s-a blocat din cauza unui bug de software, și de-aia camioneta nu a reușit să se miște din loc.

Ce să mai zicem, Cybertruck-ul lui Musk e o glumă proastă, care costă aproape 70.000 de dolari (318.000 de lei). Cu banii ăștia, mai bine îți iei un Ford, că ăla măcar merge și pe zăpadă.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fostul avocat Apple scapă de închisoare după ce a făcut tranzacții ilegale

Zelenski sosește astăzi în România și urmează să fie întâmpinat de către președintele Iohannis și premierul Ciolacu

Zboară Soba Veche și Vine cea Nouă: Rabla pentru Sobe în Ajutorul Românilor din Toate Județele

Iadul îl așteaptă: Informaticianul care a avut o scurgere de informații va fi îngropat de viu

TOP 3 cele mai bune trambuline in 2023. Ghid de cumparaturi.

Toate telefoanele iPhone 12 din Franța, rechemate în service din cauza nivelului ridicat de radiații

Consilierul special John Durham a concluzionat că FBI nu ar fi trebuit niciodată să lanseze o anchetă completă între Trump și Rusia

A sosit versiunea stabilă de Android 14 pentru OnePlus 11. Iată noutățile

Un nebun s-a prăpădit în Neamț, transmițând live pe facebook. Şoferul, beat a ucis un om.

Lovitură brutală a lui Putin asupra sediului serviciilor secrete militare Ucrainene

Un Revelion ca-n povești, cum doar la Romania TV se poate! Norica Nicolai, Pavel Abraham și George Simion dau startul distracției!

Insula energetică din România