Kitul de supraviețuire de luni dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 17 aprilie 2023

Kitul de supraviețuire de luni dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 17 aprilie 2023

Nu vrei să pierzi știrile importante recente, promoțiile ? Nu te poți decide dacă să te îmbraci călduros sau lejer? Sau ești pur și simplu curios să afli care este cursul actual de schimb al leului? Acum poți citi toate informațiile importante într-un singur loc pe RevistaMagazin! Luni, 17 aprilie 2023.


Ziua Numelui

Rudolf


Stirile Zilei


Curs Valutar Luni 17 Aprilie 2023

Euro
USD
GBP
CHF

4.9381 lei

4.5196 lei

5.6089 le

5.0080 lei


Vremea în toată țara pe 17 aprilie 2023

ANM-ul avertizează că pe 17 aprilie vor fi vremuri schimbătoare și ploioase în unele zone din țară. În Moldova, Maramureș, majoritatea Transilvaniei și în alte regiuni se vor anunța averse, câteodată însoțite de descărcări electrice. Ploile se vor semnala în mod moderat, iar unele locuri vor fi inundate cu 20-25 l/mp sau chiar mai mult. La altitudini de peste 1700 m, vor fi scurte intervale de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla în jur de 35-45 km/h, cu intensificări în anumite zone.


Oferta Zilei

🌎 Săptămâna internațională a cărții pe Litera.ro (18-22 aprilie): REDUCERI de până la -90% și 100 de comenzi gratuite!

16.04.2023 slider easter book hunt 1900x534px
Kitul de supraviețuire de luni dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 17 aprilie 2023 4

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consilierul special John Durham a concluzionat că FBI nu ar fi trebuit niciodată să lanseze o anchetă completă între Trump și Rusia

Sute de epave de mașini, aparate electrocasnice și alte deșeuri metalice ajung în această groapă de mină

Incredibil. Jucării gonflabile, pot decide desfășurarea războiului?

Blogul folosește cookie-uri pentru o funcționare mai rapidă. Apăsați Sunt de acord pentru cea mai bună experiență View more
Sunt de acord
Nu