Adio, Volan! În Urma Beției sau Drogurilor, Șoferii Riscă Să Piardă Dreptul de a Conduce timp de 10 Ani.

Adio, Volan! În Urma Beției sau Drogurilor, Șoferii Riscă Să Piardă Dreptul de a Conduce timp de 10 Ani.

Vești mari din partea senatorului PSD Robert Cazanciuc, care bifează un pas uriaş în campania de igienizare a drumurilor naționale! Se pare că s-a dat undă verde unui proiect de lege ce aduce schimbări serioase pentru cei care se încumetă să se urce băuți sau drogați la volan – pedepsele devin mult mai aspre, inclusiv posibilitatea de a rămâne pieton pentru un interval de până la un deceniu.

Senatul a votat astăzi legea prin care șoferii condamnați pentru conducerea vehiculelor băuți sau drogați pierd dreptul de a redobândi permisul pentru o perioadă de până la 10 ani. Așa cum am promis, continuăm planul de măsuri pentru reducerea numărului de morți pe drumurile României, declasând-o de pe primul loc la decesele rutiere, în ultimii șase ani După #LegeaAnastasia, a venit, ținându-mi promisiunea, modificarea legislativă prin care șoferii prinși cu alcoolemie mai mare de 0,8/mie sau drogați nu mai pot redobândi permisul în decurs de până la 10 ani. Legea merge pentru decize finală la Camera Deputaților

a transmis Cazanciuc prin postarea sa pe Facebook.

Și pentru că răul nu vine niciodată singur, alte noi reglementări strânge lațul încă și mai tare. Acum, oricine are gânduri de Robin Hood al medicamentelor psihotrope, fără a deține o rețetă medicală, ar putea petrece între 1 și 5 ani după gratii. Iar dacă ești genul care le propovăduiește altora virtuțile substanțelor alteratoare de conștiință, pregătește-te pentru o vacanță de 3 luni până la 2 ani în spatele barelor.

Așa că, dragi șoferi, mesajul e simplu: dacă v-ați gândit să luați la bord alcoolul sau drogurile, mai bine găsiți rapid un alt pasager – prudența. Altfel, vă așteaptă o lungă pauză de la volan.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Iată tot ce trebuie să știi despre noile iPhone-uri 15. Pret si disponibilitate in Romania

WhatsApp pentru iPhone și Android: două actualizări uimitoare pentru toți utilizatorii!

UPDATE – Accident grav în Ungaria, patru elicoptere de ambulanță au ajuns la fața locului pentru a-i salva pe răniți.

Acest AI „semifinisat” este mult mai tare decât orice ChatGPT

Rulada cu ciocolată neagră – rețetă delicioasă și ușor de preparat

YouTube își pedepsește utilizatorii care nu vor să vadă reclame: Ce pierzi dacă folosești adblock

Candidații republicani la președinție s-au ciocnit, Trump nu s-a oprit să se certe cu ei

Încărcătorul wireless la BMW distruge modulul NFC al modelelor iPhone 15 Pro

OpenAI nu a inventat o inteligență artificială periculoasă: cum a apărut un zvon fals.

Cea mai mare Mănăstire din România, Mănăstirea Clocociov

Twitter va avea un nou CEO, dar ce se întâmplă cu Elon Musk?

Ryanair, ghinion maxim: două avioane lovite de fulgere în aceeași zi. Unul venea din România