Atentie, soferi! Amenzile de circulație iau avant cu noul an cu Ordonanța Trenuleț

Ce tărăboi pe străzi! Două BMW-uri s-au pupat în Oradea, iar pentru un şofer galaţean „petrecerea” s-a terminat cu dosar penal!

Ia stai să vi-l cânt eu mai pe româneşte ce s-a întâmplat în Oradea! E vorba despre o întâlnire neplăcută între două mândreţe pe patru roţi – două BMW-uri, care au decis să-şi dea o chefuliţă chiar la mijlocul drumului – scrie ebihoreanul. Și cum se întâmplă la toate petrecerile, cineva a trebuit să strice cheful. Un tânăr de 18 anișori, abia scăpat de sub aripa mamei la volan, pare-se că n-a cugetat prea mult la semnul de „Oprire”. A zis el aşa: „Hop și eu!”, dar când colo, avea să dea nas în nas, sau mai bine zis, cap în cap cu un BMW pilotat de un domn sorocit pe la 41 de ani, venit tocmai de pe meleaguri galaţene.

Poliţistii din Bihor, când au ajuns la faţa locului, au crezut că e treabă simplă: o ciocnire cât de cât pașnică și gata. Dar, ah! Surpriza! Tovarăşul din Galați avea o alcoolemie de toată frumuseţea, ce te-ar face să crezi că s-a crezut într-un bar, nu pe șoselele naționale. Cică avea o îmbibaţie alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în suflarea sa cea de toate zilele. Asta-i mai ceva ca un pahar de ţuică pe stomacul gol, prieteni!

Așa că, dragul de el, domn cu permis de Galaţi, s-a ales nu doar cu durerea de cap după petrecere, ci şi cu un dosar penal, pentru delicateţea de a conduce sub influenţa zeilor bachusului.

Mai departe, iscoadele poliţieneshti din Oradea îşi văd de treabă sub ochiul atent al unui procuror, care şi el se tot întreabă cum de se întâmplă astfel de isprăvi.

Și să nu credeţi că galațeanul nostru e singuratic în astfel de figuri. Ce să vezi? În Bihor, la sfârşit de săptămână, au fos de-a ruperea menajului alte patru întâmplări de acelaşi soi, cu domni şi doamne în stare de avânt spiritual, care şi-au luat la revedere de la carnetele lor colorate. Hai noroc şi sănătate, și… paştele maşinilor!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ești la Orange? Nu rata ocazia unică de a câștiga un voucher de vacanță de 1000 de euro. Iată ce trebuie să faci

Ryanair, ghinion maxim: două avioane lovite de fulgere în aceeași zi. Unul venea din România

Zborurile de pe Aeroportul Luton din Londra sunt anulate din cauza unui incendiu.

Până la 10 zile de energie cu Honor Watch 4 Pro

Se lansează Samsung Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Buds FE

Statul le oferă 2.000 de lei lunar familiilor cu trei sau mai mulți copii, fără să țină cont de venituri | Legea a fost votată tacit în Parlament

Red Magic 9 Pro și Pro+: cele mai puternice telefoane de gaming de pe piață.

Noua lege a permisului de conducere pentru categoria B, care include şi motocicletele. Senatul a votat favorabil după reexaminarea cerută de preşedinte

Zboară Soba Veche și Vine cea Nouă: Rabla pentru Sobe în Ajutorul Românilor din Toate Județele

 OpenAI, în pragul colapsului: peste 500 de angajați vor să plece din companie

TikTok, gata de luptă pentru alegerile europarlamentare: ce face aplicația pentru a informa cetățenii

O bandă de hoți fura trotinete Lime din Szolnok de un an – au fost prinși