Donald-Trump

Trump postează pe Truth Social pe drumul spre a fi arestat: ‘Nu-mi vine să cred că se întâmplă asta’

Donald Trump a postat pe Truth Social că „nu poate crede că se întâmplă acest lucru”, în timp ce se îndrepta spre tribunal pentru a răspunde unor acuzații penale. Fostul președinte a plecat cu puțin înainte de ora 13.30 de la Trump Tower, pe Fifth Avenue, pentru a se îndrepta spre Tribunalul Penal din Manhattan pentru a fi pus sub acuzare.

În timpul călătoriei scurte, de câteva minute, el nu a putut rezista să nu se ducă pe platforma sa de socializare pentru a-și documenta călătoria.

Mă îndrept spre Manhattanul de Jos, la tribunal. Pare atât de SURREAL – WOW, mă vor ARESTA. Nu-mi vine să cred că se întâmplă asta în America. MAGA!

a postat el.

Fostul președinte a sosit marți după-amiază la Tribunalul Penal din Manhattan, unde s-a predat autorităților din New York – devenind primul președinte actual sau fost președinte al SUA care a fost vreodată acuzat penal. Trump este programat să se prezinte în fața judecătorului Juan Merchan pentru a fi pus sub acuzare la ora 14.15 ET

Acuzarea nu va fi transmisă la televizor, după ce un judecător din New York a interzis accesul camerelor video în sala de judecată. Acuzațiile nu au fost confirmate în prezent, dar rapoartele sugerează că acesta se va confrunta cu 34 de acuzații de infracțiuni. Acuzațiile vor fi desecretizate la audierea sa.

Fostul președinte a ajuns luni la New York la bordul avionului său Trump Force One, înainte de a-și petrece noaptea la Trump Tower din Manhattan. După audierea în instanță, el va zbura direct înapoi la Mar-a-Lago pentru a ține un discurs în prime-time la ora 20.15 ET.

Joi, 30 martie, un mare juriu din Manhattan a votat pentru punerea sub acuzare a dlui Trump pentru acuzații penale privind plățile de bani pentru tăcere către vedeta de filme pentru adulți Stormy Daniels cu câteva zile înainte de alegerile prezidențiale din 2016.

Procurorii din Manhattan au investigat dacă dl Trump a falsificat registrele de afaceri ale Trump Organization atunci când fostul său avocat și ” aranjator „Michael Cohen a făcut plata de 130.0000 de dolari către dna Daniels. Procurorii susțin că banii au fost folosiți pentru a o obliga pe dna Daniels să tacă în legătură cu o presupusă aventură pe care ar fi avut-o cu dl Trump. Fostul presedinte a negat de mult timp că ar fi avut o aventură cu vedeta de filme pentru adulți.

Cohen a fost condamnat pentru evaziune fiscală, minciună în fața Congresului și încălcări ale finanțării campaniei electorale în legătură cu plățile către dna Daniels. El a fost condamnat la trei ani de închisoare.

În ultimele săptămâni, ancheta s-a intensificat, atât Cohen, cât și dna Daniels depunând mărturie în fața marelui juriu.

Domnul Trump a fost, de asemenea, invitat să depună mărturie. Deși a fost o invitație pe care a refuzat-o fără surpriză, a fost un semn puternic că o punere sub acuzare era pe drum.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Google Revoluționează Căutarea Reducerilor: Descoperă Noul Mod de a Găsi Oferte și de Urmat Istoricul de Prețuri!

O bunică din franța a dat lovitura cu o icoană uitată în bucătărie.[Video]

Samsung va lansa modelele Galaxy S24 în ianuarie 2024

DarkBERT: O nouă inteligență artificială învață exclusiv pe dark web

Soarele are o groapă mare șI ne trimite vânturi solare. Ce să facem?

Elon Musk le pregătește muncitorilor Tesla un iad pe pământ.

Zborurile de pe Aeroportul Luton din Londra sunt anulate din cauza unui incendiu.

Bullying-ul școlar a atins un nivel înfricoșător, elevii folosesc și inteligența artificială

Ce tărăboi pe străzi! Două BMW-uri s-au pupat în Oradea, iar pentru un şofer galaţean „petrecerea” s-a terminat cu dosar penal!

Japonia va cumpăra 1,4 milioane de doze de vaccin Daiichi Sankyo COVID

Lupta Georgiei pentru aderarea la UE pe fondul presiunilor politice din partea Rusiei

Video cu Cybertruck-ul Tesla, căruia i s-a golit întregul rezervor al unei mitraliere