Kitul de supraviețuire de luni dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 17 aprilie 2023

Kitul de supraviețuire de luni dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 24 aprilie 2023

Nu vrei să pierzi știrile importante recente, promoțiile ? Nu te poți decide dacă să te îmbraci călduros sau lejer? Sau ești pur și simplu curios să afli care este cursul actual de schimb al leului? Acum poți citi toate informațiile importante într-un singur loc pe RevistaMagazin! Luni,24 aprilie 2023.

Oferta Emag

Ziua Numelui

Rudolf


Horoscopul Zilei


Stirile Zilei


Curs Valutar Luni 24 Aprilie 2023

Banca Națională a României anunță cursul BNR în fiecare zi bancară, în jurul orei 13:00Acesta este valabil pentru ziua următoare, ceea ce înseamnă că vor fi aplicate în tranzacțiile din ziua următoare.

Euro
USD
GBP
CHF

4.9401 lei

4.50926 lei

5.5836 lei

5.0443 lei


Vremea în toată țara pe 24 aprilie 2023

Luni, 24 aprilie 2023, vremea se schimbă, oferind temperaturi normale pentru această perioadă din an. Mai toate regiunile vor avea temperaturi apropiate de cele specifice săptămânii, cu o temperatură ușor mai scăzută în vest și nord-vest, iar  ploi ar putea să apară în special în sud-est.

Dar spre deosebire de ziua trecută, vremea devine nestabillă, cerul variabil și ar putea să apară ploi în Banat, Crișana și Oltenia, și poate și în alte zone în timpul nopții. Temperaturile maxime vor fi între 12 și 22 de grade Celsius.


Oferta Zilei

🌎 Home Deals la Emag. 22-25 Aprilie.

emag

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai valoroase 10 diamante din lume

Ai abonament la Netflix Descoperă jocul care a făcut furori și care vine pe platformă în curând.

Threads, noua rețea de socializare de la Meta, vine în Europa.