Toate telefoanele iPhone 12 din Franța, rechemate în service din cauza nivelului ridicat de radiații

Toate telefoanele iPhone 12 din Franța, rechemate în service din cauza nivelului ridicat de radiații

În cazul în care nu se conformează solicitării, Apple va trebui să oprească vânzarea smartphone-urilor iPhone 12 în Franța din cauza nivelurilor ridicate de radiații descoperite recent, relatează The Guardian.

Telefoanele mobile emit radiații electromagnetice, ceea ce ridică adesea semne de întrebare cu privire la riscurile pentru sănătatea oamenilor. Prin urmare, autoritățile măsoară din când în când așa-numitele SAR ale telefoanelor mobile, care măsoară cantitatea de radiații la care este expus corpul unei persoane atunci când ține un telefon mobil aproape de cap sau de alte părți ale corpului.

Cotidianul francez Le Parisien a relatat marți că ANFR, autoritatea franceză de protecție împotriva radiațiilor, a declarat că SAR al telefoanelor mobile iPhone 12 este ușor peste limita admisă. Potrivit lui Jean-Noël Barrot, ministrul francez pentru afaceri digitale, se așteaptă ca Apple să răspundă în termen de două săptămâni, dar dacă nu o va face, se va dispune rechemarea în service a tuturor iPhone 12 aflate la vânzare în Franța.

Ministrul a precizat că aceste problemele ale telefonului ar putea fi rezolvate printr-o actualizare de software. Telefonul a fost pus în vânzare din 2020.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Twitter va avea un nou CEO, dar ce se întâmplă cu Elon Musk?

Sute de epave de mașini, aparate electrocasnice și alte deșeuri metalice ajung în această groapă de mină

Accident lângă Minerva în Mănăștur. Un bătrân de 75 de ani, ucis de o mașină

OpenAI pare să aibă în vedere dezvoltarea propriilor cipuri

Un bărbat a fost jefuit, dar i-a fost returnat telefonul mobil pentru că nu era un iPhone

Black Friday la eMAG: peste 2,8 milioane de oferte la preţuri de năuc.

Dezvăluit: coduri de bare secrete ascunse de Apple pe ecranele iPhone-urilor

Rusia ne pregătește o surpriză neplăcută: o armă spațială care poate distruge sateliți, spun americanii

Producția globală de smartphone-uri, la cel mai scăzut nivel din ultimii 10 ani

Apple ar putea oferi acces la NFC rivalilor săi în domeniul plăților mobile

NOUA DACIA DUSTER 3 ȘI-AU DAT PREȚUL. IATĂ CÂND O POȚI COMANDA.

Acesta este sistemul smart TV de la Samsung anul acesta