Toate telefoanele iPhone 12 din Franța, rechemate în service din cauza nivelului ridicat de radiații

Toate telefoanele iPhone 12 din Franța, rechemate în service din cauza nivelului ridicat de radiații

În cazul în care nu se conformează solicitării, Apple va trebui să oprească vânzarea smartphone-urilor iPhone 12 în Franța din cauza nivelurilor ridicate de radiații descoperite recent, relatează The Guardian.

Telefoanele mobile emit radiații electromagnetice, ceea ce ridică adesea semne de întrebare cu privire la riscurile pentru sănătatea oamenilor. Prin urmare, autoritățile măsoară din când în când așa-numitele SAR ale telefoanelor mobile, care măsoară cantitatea de radiații la care este expus corpul unei persoane atunci când ține un telefon mobil aproape de cap sau de alte părți ale corpului.

banner

Cotidianul francez Le Parisien a relatat marți că ANFR, autoritatea franceză de protecție împotriva radiațiilor, a declarat că SAR al telefoanelor mobile iPhone 12 este ușor peste limita admisă. Potrivit lui Jean-Noël Barrot, ministrul francez pentru afaceri digitale, se așteaptă ca Apple să răspundă în termen de două săptămâni, dar dacă nu o va face, se va dispune rechemarea în service a tuturor iPhone 12 aflate la vânzare în Franța.

Ministrul a precizat că aceste problemele ale telefonului ar putea fi rezolvate printr-o actualizare de software. Telefonul a fost pus în vânzare din 2020.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cazul Buzaului 1992 – Prezentat la Conferința OZN de Marcel Smoleanu și de Doru Dragoi

Relațiile UE-China depind de acțiunile Beijingului în criza ucraineană

Sute de epave de mașini, aparate electrocasnice și alte deșeuri metalice ajung în această groapă de mină