Threads, noul site de social media al Meta, vine în Europa de Crăciun

Threads, noul site de social media al Meta, vine în Europa de Crăciun

Pe Threads a apărut un cronometru, care se vede doar de cei care nu au accesat încă platforma – un indiciu probabil al datei de lansare în UE.

Utilizatorii europeni sunt curioși de Threads, cel mai nou site de tip social media al Meta, care deține și Facebook. Platforma este conectată strâns de Instagram și a avut un succes mare – deși nu a avut niciun utilizator european din cauza regulilor UE privind protecția datelor.

Dar UE este o piață esențială, pe care Meta nu vrea să o piardă pentru noul său serviciu. De la sfârșitul lunii noiembrie, au circulat zvonuri că Threads este acum în regulă cu normele UE și va fi lansat în curând aici – și acum a apărut o altă dovadă despre când ne putem aștepta la asta.

Și data posibilă ar putea fi foarte aproape: 14 decembrie.

Un cronometru de pe Instagram și Threads.net, care se arată doar celor care trăiesc în țările care au fost excluse, anunță The Verge.

Nu există nicio confirmare oficială, dar este un semn foarte clar al momentului în care Threads va fi lansat – ceea ce ar putea să îl aducă în UE în timpul sărbătorilor.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vinzi sau cumperi pe Facebook? Datele personale a 200 000 de utilizatori Marketplace au fost date pe față

Scandal în lumea de lux: Clientela unui dealer de iahturi, expusă în urma unui atac cibernetic

Până la 10 zile de energie cu Honor Watch 4 Pro

Ucrainenii nu se opresc, continuă să atace podul din Crimeea

Noul buton lateral pentru iPhone 15 Pro a fost dezvăluit

TikTok, gata de luptă pentru alegerile europarlamentare: ce face aplicația pentru a informa cetățenii

Casa Albă îi auditează pe directorii generali ai Google, OpenAI și Microsoft

Membrii unei grupări infracționale au fost arestați pentru că distribuiau droguri în rândul elevilor și studenților din marile orașe ale țării

Robotul trimis la reactorul de la Fukushima se întoarce cu vești proaste

Se lansează Samsung Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Buds FE

Xiaomi va folosi propriile cipuri în telefoanele și mașinile sale

WhatsApp pentru iPhone și Android: două actualizări uimitoare pentru toți utilizatorii!