MIERCURI SE REIA PROGRAMUL “CASA VERDE FOTOVOLTAICE”. MINISTRUL MEDIULUI NE-A DAT VESTEA BUNĂ

MIERCURI SE REIA PROGRAMUL “CASA VERDE FOTOVOLTAICE”. MINISTRUL MEDIULUI NE-A DAT VESTEA BUNĂ

“Am rezolvat problema cu instalatorii, așa că miercuri dimineața, la 10 fix, vom da drumul la o sesiune nouă de validare. Se pot înscrie și instalatori noi, și instalatori vechi, și instalatori respinși, ca firma asta care ne-a dat în judecată. Ne-a promis că dacă o primim în program, își retrage plângerea și ne lasă în pace, așa că putem să sperăm că cei 90.000 de oameni care așteaptă să-și pună panouri solare pe casă nu vor mai avea de așteptat mult”, a zis Fechet la conferința de presă.

Oferta Emag

El a zis că s-a ajuns la înțelegerea asta după o mediere la Minister între firma care ne-a blocat programul și AFM, care a fost nevoie “să nu mai pierdem timpul cu procese care ar putea să dureze o veșnicie”.

Curtea de Apel Oradea a oprit publicarea listei de instalatori validați de AFM pentru Programul Casa Verde Fotovoltaice, dând dreptate firmei Dhelectric Systems SRL care a zis că AFM nu a respectat regulile Programului.

Firma a fost exclusă din program, deși a zis că avea toate actele și avizele la ea, ca să poată fi acceptată în program.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reducerea producției OPEC ar putea duce la creșterea prețului petrolului

Cazul Buzaului 1992 – Prezentat la Conferința OZN de Marcel Smoleanu și de Doru Dragoi

ȘAPTE ANI DE UPGRADE ȘI TENSOR G3! PERECHEA GOOGLE PIXEL 8 ESTE OFICIAL