Tesla este nevoită să recheme din nou în service sute de mii de mașini

Tesla este nevoită să recheme din nou în service sute de mii de mașini

Nu a trecut nici o lună de când Tesla a avut ultima belea cu mașinile și acum trebuie să le recheme din nou în service. De data asta, e vorba de camera de marșarier, care nu merge cum trebuie – și care poate face praf mașina.

Rechemarea se aplică la 199.575 de mașini Model S, X și Y vândute în 2023, adică peste 10% din toate mașinile pe care le-a vândut Tesla. Cei care au mașini cu defect nu văd nimic când dau cu spatele, doar un ecran negru.

Asta poate duce la accidente care se puteau evita dacă camera mergea bine. Dar Tesla zice că nu știe de niciun caz în care s-a întâmplat asta.

Ce e și mai ciudat e că problema e doar la mașinile care au computerul Full Self-Driving 4.0, care ar trebui să le facă mai deștepte. Dar se pare că nu e așa, pentru că și ultimele două rechemări în service au fost din cauza lui. Și nu e vorba de câteva mașini, ci de milioane care au avut nevoie de patch-uri.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Google și Amazon să acționeze după moartea unei femei în urma unui pact de sinucidere

Apple în Furtună Antitrust, SUA Pregătește Acțiuni Legale

Poliția Germană a confiscat 50.000 de bitcoini, în valoare de aproximativ 2 miliarde de euro.

WHATSAPP ESTE ACUM ACCESIBIL DE PE 5 TELEFOANE ÎN ACELAȘI TIMP

Prințesa Kate a dezvăluit ceva dezamăgitor despre Prințul William

RCA la Euroins expiră pe 7 decembrie: cum să îți recuperezi banii și să îți asiguri mașina.

Părinții sunt devastați, un băiat de 6 ani a murit subit

Biluțe cu nuci – Rețetă delicioasă și ușor de preparat

ULTIMA ORĂ Ion Iliescu, trimis în judecată pentru crime împotriva umanității în Dosarul Revoluției. Curtea de Apel București a respins cererile de încetare a procesului, dar decizia poate fi atacată

Trump postează pe Truth Social pe drumul spre a fi arestat: ‘Nu-mi vine să cred că se întâmplă asta’

Știrile zilei – 13 aprilie 2023

Noile modele Galaxy S24 vor fi dezvăluite în ianuarie: ce surprize ne așteaptă?